![]() |
Re:
Quote:
da da da!! vrem si noi vestitele filme ...... apropo cu ce masina sa dat? |
7 Attachment(s)
din pacate am niste probleme cu netul si nu pot sa le pun in format avi ca nu`mi incarca..o sa incerc sa le pun 3gp uri...dar si asa...nush sigur dca va mere..voi incerca.. Tim tot ce Pot sa spun este ca s`a dat cu o Toyota.. ce fel de toyota este nush sa spun uite dac vrei iti pun nsite poze cu ea poate iti dai u seama ca eu sunt in pom...am si filmul daca pot o sa til pun.Gata am Reusit sa Va pun Cateva.. Scuze pt claritatea proasta..dar sunt facute cu telefonul si de asta..apropo va recomand sa va uitati la video10 este o masina fff grozava... :wink: :lol:
|
....mie nu imi merg filmuletzele!:(
aia e vreo toyota ceva nush mai incerk cu filmuletzele |
nici mie numi merg filmuletele (nici macar cu MPlayer). incearca sa le mai pui odata..........
|
Fara suparare dar nu arata prea bine dacia liberta asta a ta
|
pai filmulete`le sunt 3gp`uri incercati si voi sa deschideti cu QuickTime .... MAi Va`m Zis nu este masina mea :) Deci numai ziceti \"masina ta\" mie imi place..dar...acum fiecare cu gusturile lui :lol:
|
incearca sa filmezi o cursa cu START eventual si finish....aia din filmulet numai cursa nu se numeste :)))......mai vb pe mess 8)
|
start a avut..mai putin finish...:D ca dp ce la` depasit pe ala ...nu prea le`a mai ars..ca venea zona..cu masini multe si copii multi...in pitesti nu prea aiunde sa alergi o masina ddecat daca iesit pe autostrada..spre bucuresti si inapoi.. :D
|
si ce mai vorbesti...treci la fapte.....si stii bine ca sunt si drumuri unde poti face ceva de genu 8) :wink: ......eventual in drum spre slatina...sperpentine alea alea :lol:
|
cand o sa n`e intalnim o sa facem :) si iti arat :D
|
Re:
Quote:
Dupa parerea majoritatii si a mea inclusiv......kitch |
adevarul e ca a lipit cam multe pe ea.. dar baiatul e super de treaba.. vine la toate intalnirile.. are muzica pe ea.. toba se aude bine..
pana la urma fiecare face ce vrea cu masina lui :) |
daor e dacie nu :)) in orce dacie se aude bine :P
|
Re:
Quote:
|
masina o sa sufere niste modificari in aceasta primavara...sa vedem ce v`a iesi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning