![]() |
re: Campionatul National de Slalom Paralel
sunt belea pozele....
felicitari |
Maine, sambata, 6 iunie 09 este a doua etapa de Slalom paralel si startul primelor 2 masini este la ora 10:30. Va asteptam.
|
Paulica niste poze nu ai?
Imi pare rau ca nu am putut fi prezent . |
poze din pacate numa de maine ca am incercat sa le pun acuma...defapt http://picasaweb.google.ro/slalompar...PRODRIVESIBIU#
aici sunt pozele....inca nu le-am pus pe site ca mi-o dat error dreamweaver-u! |
10 Attachment(s)
ceva poze. Am multe nici nu stiu pe care sa le pun. A fost super sambata, la mai multe!!
|
mda...Brvao mai Paul....si Felicitari inca o data si la cat mai multe titluri si trofee;) si nu in ultimul rand lui Octy....
|
Quote:
lungimea traseului este de 2.8km |
octy te sun zilele astea sa vorbim de reclama pentru slalom.
|
numarul meu il ai, deci astept telefon...
|
pe site gasiti acuma regulamentul particular si fisa de inscriere. inscrierile incep de maine!
|
Quote:
inscrierile au inceput de astazi pe adresa de mail [email protected] |
aveti poze de la ultima etapa?
|
aici gasesti poze de pe rallymax! pe slalom o sa apara in curand
|
Re: Campionatul National de Slalom Paralel
VALLINO CHALLENGE
Daca iubiti caii putere si sunteti dornici de o doza maxima de adrenalina, nu ratati spectacolul pe care vi-l propune, in 23 octombrie, VALLINO CHALLENGE - etapa a 6-a a Campionatului National de Slalom Paralel. Dincolo de posibilitatea de a urmari pasionantele dispute pentru titlurile nationale, ori demonstratiile de maiestrie ale pilotilor din CNRD 2010, puteti sa simtiti pe propria piele senzatiile pe care vi le ofera o masina de curse. Este suficient sa participati la eveniment, sa completati un talon de participare si aveti sansa de a va numara printre castigatorii tombolei care va deschide drumul spre scaunul din dreapta al lui Vali Porcisteanu, vicecampion de raliuri si cel mai bine clasat pilot roman in Campionatul National de Raliuri 2010! |
Re: Campionatul National de Slalom Paralel
de precizat incepe de la ora 10.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning