![]() |
Re: Schimbarea vopselei la maşină se poate face acum prin apăsarea unui buton
superba ideea producatorului
|
SUPER TARE FRATE!interesant.cand eram copil ma intrebam daca o sa existe asa ceva vreodata
|
vopsea buna pentru taximetristi...nu mai trebuie sa-si colanteze masinile.......cand sunt cu familia o fac ce culuare vor ei,,cand iese la munca,apasa butonul si se face galbena. super ideea cu vopseaua
|
Si daca o zgarii ce faci ?
Se repara singura ? Iar la faza cu certificatul din ce stiu eu asta nou care urmeaza sa apara sau chiar a aparut nu are rubrica unde sa se scrie culoarea masinii, dar nu bag mana in foc . |
1.sunt sceptic in ceea ce priveste RAR (in alte state este mult mai multa libertate in a-ti personaliza masina....noi suntem mai primitivi)
2. asteptam momentul in care va fi disponibila aceasta vopsea si la noi...si implicit preturile ...astronomice,cel mai probabil |
In certificat se va trece probabil "Multicolor", lucru ce se intampla si acum in cazul vopselelor tip cameleon (am prieteni care au asa ceva in talon).
Oricum e tare tehnologia, sunt curios la ce pret se va vinde. |
e foarte interesanta ideea.
dar cum se va comporta aceasta vopsea la uzura (soare/elemente/ timp) |
Daca o lasi cacaniu in dungi si ramai fara baterie nu te vad prea bine :))) pai din cate am vazut e o vopsea "normala" doar ca isi schimba culoarea :)) deci probabil va fi acoperita cu lac pt protectie
|
Ideea este extraordinara.
La noi in tara va trebui un fel de omologare RAR. :) Nu cred ca s-ar interzice cu desavarsire. :) |
Wow ce interesant. Ar fi fost si mai interesant daca chiar aveau o masina "vopsita" asa. Pana atunci.............
|
Foarte interesant intr-adevar, dar vreau sa vad si o demonstratie, altfel nu cred. Adica mi se pare suspect ca stirea nu vine insotita si de un filmulet demonstrativ. Sa inteleg ca n-au ajuns inca la faza implementarii, sau pur si simplu ca "tehnologia" respectiva nu functioneaza decat in paint ? :D
|
Quote:
|
oare culoare se schimba instantaneu? sau se va intampla cum vezi prin filme intai de la fata spre spate?
wired |
Suna bine....pe "hartie"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning