![]() |
Re: Autostrada Soarelui este ruptă în două. Reparaţii, mai uşor, acuze la greu...
cei mai prosti din curtea scolii astia ar trebui executati
|
Re: Autostrada Soarelui este ruptă în două. Reparaţii, mai uşor, acuze la greu...
Foarte interesant...
Carpa - carpa - capra ... masina topaie, topaie, topaie. Frumoasa abordarea Ministrului de Transporturi. Cat despre fazele cu contractele... sa fim seriosi. Se liciteaza cat mai mult si "vanzatorii" se asigura ca o firma cu care au vorbit in prealabil, vor castiga licitatia. Drumurile sunt proaste pentru ca banii sunt multi, dar materialele ieftine. Ce ramane dupa achizitionarea necesarelor si dupa constructie intra in buzunarele "vanzatorilor" si a constructorilor. ;) Adica vreo 70% pe putin. :) |
A dat ieri la TV o stire, dar nu prea am prins-o eu toata. Zicea ceva ca se circula doar pe o banda pana duminica. Stie cineva, daca de 1 mai se va circula pe 2 benzi spre mare? Si cum sta treaba pe partea de intors a autostrazii?
|
Pe banda 1 este blocata autostrada unde este groapa. Se congestioneaza putin traficul in zona respectiva, deoarece cei de pe banda 1 vor vrea sa se bage pe banda 2.
La intoarcere cica nu ar fi probleme. ;) Mi-a spus cineva care a dat o fuga la Constanta ieri... Nu sunt din informatii din surse media ce ti-am spus eu. :) |
Quote:
|
CEA MAI TARE FAZA! Am un vecin care lucreaza la una dintre firmele ce se ocupa de autosrazi iar eu ii spuneam ca in Germania autostrada descrie curba in larg si este un pic inclinata pentru ca masina sa ramana paralela cu soseaua,la noi mergi cu 170-200 si ai unele portiuni de curbe unde nu vezi practic in fata ta la 100 de metri si risti sa intri in cel din fata ta mai ales daca e noapte si e un ratacit ce merge cu( 80-130 legal,cu centura si pe banda doi care mai sta si bat in scaun si are o privire mirata atunci cand tu nervos incerci sa-i descrii prin unele semne parerea ta despre el cu privire la modul lui de sofat),la care tipul imi spune ca ale noastre sunt proiectate pentru viteze de max 140 km/h.raspuns calm simplu ce m-a lasat fara cuvinte.
|
familia BUNDY sunt mici copii in comparatie cu tara asta,daca te gandesti cum a fost proiectata autostrada zici ca era unu beat si s-a jucat cu pixul pe harta inainte,culmea e ca normal de toate treburile astea se ocupa niste persoane ce au studii universitare si de la care te astepti sa aibe mai multa minte si sa fie mai cerebrali din toate punctele de vedere,nu doar din perspectiva propriului lor buzunar.
|
Quote:
Limita de viteza pe autostrada este 130 km/h,lucru pe care ar trebui sa-l stii daca nu esti din "lotul de permise Pitesti" . |
Quote:
|
mda sa nu comentez si eu la postul de la sus cu 170-200km/h ma abtin si trec mai departe .... parca vad ca pe 1 mai cand plecam spre constanta o sa se circule pe o singura banda ( in mai multe locuri sa nu zic peste tot ) si plecam de la 10 dimineata si ajungem la 10 seara acolo ... romania ma ... numai aici poti faci 300 km in 5 ore ...
|
traim in RO si asta ne ocupa tot timpul...lucruri facute de mantuiala....:rolleyes2
|
[QUOTE=Mustang;2259474]Pe banda 1 este blocata autostrada unde este groapa. QUOTE]
Unde, sau pe la ce km este aceasta groapa? |
Quote:
|
Quote:
|
bai da ce se supara lumea de autostrada noastra. Da mai are denivelari la poduri, are niste gropi pe pod, dar de curbe ma. asta chiar nu imi imaginam. daca mergi constant cu 200 nu ai nici un fel de probleme 90 % din autostrada. eu nu stiu ce ati vrea fratii mei. e romania. e foarte buna pentru ce tara avem, dupa ce ca abia daca circula cineva pe ea si ca o avem mai faceti si mofturi. japca apare daca vor sa taxeze intrarea sau daca nu o continua. tu mai omule ... 34 ani , ma asteptam la cei mai experimentati sa gandeasca mai bine, dar nu ai cu cine .. daca sa trait atata in comunism. prinde si omu cativa bani pe mana si zice: oaaaaaa merg la constanta pe autostrada si ii dau pana ii sar pistoanele ca sa nu plece acasa fara sa zica , cum ca a mers taare de tot.dar ai si dreptate, nu se merge pe banda 2, ci se depaseste, daca ai peste 150 atunci inteleg, dar daca nu sa stea frate pe prima. Btw va zic eu ce o sa fie in sezon pe autostrada: se va merge cu 110-120 pe prima banda si 160-170 pe a IIa. si nu ai sanse sa mergi intermediar. numai acceleratie tare, frana tare asa se merge :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning