![]() |
Boss: Cioara e defect in adevaratu' sens al cuvantului :wink: Si... nu, nu am fost joi si nici nu voi veni vreodata.
Al3xius: eu asa am inteles. Bobby: am intzeles :) |
:) dap.. conteaza extraordianr de mult soferu.. ;)
Bravo tzie GAbi.. 8) :twisted: |
bai alexius..... ai scris cam tot ce trebuia :) locul ora si data :) , modifica mai rpd postul... chestiile astea nu fac nimik decat sa aduca idioti noi la curse.... care dau cu papagalu` ... si afla toti... si nu o sa mai vezi asa cevsa , deoarece o sa vina 1-2-3 sute de oameni... si imediat vin gaborii... so .. be smart ... :wink: :twisted: ma bucur ptr voi
|
Santos: nu-ti face griji prea multe; idiotii deja stiu unde sa vina.
|
Re:
Quote:
|
ma si eu am ramas putzin uimit de faza cu topicu de pe #craiova dar in fine bine ca s-a tzinut si asa.. :)
|
* Now talking in #****
* Topic is 'Liniutze la Daewoo la 23 00' * Set by **** on Fri May 28 22:09:36 isi mai au rost comentariile ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
LOOOOOOOOL.... ar fi frumos sa puna si afise , prin orash ... LINIUTZE LA DAEWOO LA 23:00 , invitati speciali .. si sa bage cateva numere.. :) , simplu luatii pe aia mai tari... aia vechi ... si schimbati locul
|
:lol: Aia vechi? Aia tari?
|
da... fara turnatori si papagali... :P
|
ma tat ce vrei ma.. daca nu se gandesc sa caute si ei o alta locatzie.. :D pai se jtie in aceeasi zi din saptamana la aceeasi ora, au acelasi loc :))(si Politzia deja jtie, nu-s turantori.. ci doar o proasta organizare.. pacat) ;) .. si in seara asta s-a incercat sa se faca ceva mai privat putzin.. dar tot dejeaba.. nici n-am ajuns bine si am vazut o dubitza de Politzie care dadea tarcoale.. in fine s-au strans catziva dar pana la urma a spart gasca acea masinutza (politzia) apoi s-a plekat.. au mers sper oras catziva km, si s-au oprit.. dupa vreo 5 miinute baietzi s-au intors inapoi.. au plekat si eu inca nu jtiam daca sa ma mai duc sau nu :D a .. imediat cum au plekat inapoi a trecut un miniVAn al jandarmilor.. iar dupa ei la 4 minute o alta masina de Politzie..
Nu CRED ca se vor mai putea face curse ilegale reusite.. :) daca nu se mai gaseste si o alta locatzie.. ce sa va mai spun, imi pare rau ca n-am putut sa vaz prea multe.. Se arata a fi un inceput fain.. dar asta e .. ce sa mai comentam atat.. pacat ca exista atata neincredere, pe drept ce-i adevarat .. nu potzi sa intri la om in casa si sa potzi face ce vrei.. cum a fost acu .. m-am dus am vb cu unu.. si tot nu mi-a zis mai nik :D ar fi fost fain sa fim mai multzi din Craiova care sa ne intalnim exact cum facetzi voi in H.. dar asta e.. nu se poate! :) P.S. Al3xius as vrea sa vb ceva cu tine.. in legatura cu evacuarea de la oltcitu cu care ai venit tu.. :) mi-a placut mult cum face.. nici prea tare, dar nici prea timid :D :)) |
Ce se intampla in Bucuresti, in H, n-ai sa vezi in Craiova. Poate lume stransa, da' nu oameni ca la Bucuresti.
Curse reusite au fost la Isalnita, da'... pana acolo e \"prea scumpa\" benzina... pentru unii :evil: Si... ce-mi zicea d-nu' Klein azinoapte... <-psyBNC> Thu Jun 3 15:17:40 :([email protected]) ai mai man tu care ma acuzai pe mine ca habar nu am fusashi mah la daewoo la 11 00? <-psyBNC> Thu Jun 3 15:18:15 :([email protected]) nu cred ca stateai sa pazesti canalele <-psyBNC> Thu Jun 3 15:18:41 :([email protected]) Rally Expert... De ce sa vin prietene? Sa vad toti bagabontii din Craiova? Hai ma, ce dracu'. Toti stiu ca eu nu mai calc in Craiova la raliu, nici la \"ilegalele\" voastre de ***, nici la VTM-urile de pe Bucovat, nicaieri. Oricum, am inteles ca azinoapte ati facut iar ***u' praf. Organizatori sunteti ma, nu mai puteti. Eu incetasem cu ironia si nesimtirea, vad ca tu incepi iar! Ai grija... |
Re:
Quote:
Aseara(vineri) iar o \"mare cursa\" : am ajuns acolo si era o dacie de poltie care dadea ture ... a inceput lumea sa se stranga ...unii se mai invarteau pe-acolo din lipsa de ocupatie si a aparut iar dacia de politie :) si s-au oprit exact la locul faptei :lol: :lol: :lol: si stateau ca sobolanii in masina si se uitau la noi ... in fine baiatu cu slk-u , unu cu cielo si un baiat cu un scuter le faceau in ciuda politistilor(care in continuare erau in masina si se benoclau :P probabil venisera sa vada cursa ) .... dupa vreo 10 min a plecat dacia spre oras iar dupa alte 10 min(timp in care s-a dat si o liniuta : Skoda Octavia vs. Cielo :evil: ) a venit duba de politie , a intrat in mijlocul multimi : \"VA RUGAM ELIBERATI ZONA! Gasiti alt loc sa stati de vorba ! \" si atat :) :lol: |
...au luat si cateva numere aia cu duba...cand am plecat noi ei erau cu carnetelu in mana si ii treceau acolo :evil:
|
:) dap.. asta e.. se pare ca se face si la noi o lista... ;) las ma..tu da-mi un beep sau mai bine un sms (sau un mesaj pe HUB :D ), ca de nu prea mai am credti pe tel :) si merg sa vaz ce patesc baietzii :) chiar-s curios..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning