![]() |
Re: Espero - Un novice in tuning :)
vorbeste cu Esperache...Dupa mine el este taticul la Espero:D...desi nu s-a inteles cu motorul stock :lol:
|
Quote:
Bafta in continuare ! |
Ne arati si noua sistemul ala de 45 de mil ?
|
45 mil ?
eventual sistemul stock de pe A5 costa atat! Sunt curios ce componente costa atat!!! Eu am un sistem amarat cu H-U Pioneer + boxe fata-spate Infinity + sub cu 2 difuzoare + statie...Si nu fac mai mult de 10 mil...Si rup! Asa ca ala de 45 mil mai are un pic si face cat masina... |
pics or it never happened
|
Daca tot sunt numere peste tot...
1: La 2300 de euro bagati intr-un motor de 1.8, ma astept sa traga grav... Daca tot ai bagat atat, trebuie macar sa te duci si tu la un test ceva sa vezi niste grafice etc :) 2: La 45 de mil bagati in muzica pot sa iti zic ca esti ori pasionat, ori nebun (in sensul bun, te rog sa nu crezi ca te jignesc ) 3: Motor e, muzica e, ma asteptam la un interior si la un exterior pe masura. Daca vrei sa faci ceva frumos, tine-i exteriorul cat mai aproape de original, neaparat un eleron finut gen M, cum are NDY, si rade-i o culoare deasta cum nu mai vezi in gama daewoo. Un negru, un albastru inchis de subaru, un verde metalizat foarte inchis, dupa plac. Iar interiorul la fel, dar nu mai mult de 2 culori... 4: Ce sa faci cu turbina?(De apreciat sfatul lui Esperache) Bagi o turbina, trebuie gandit si restul motorului, plus chip + etc, etc. Plus ca daca mergi zi de zi cu masina, motorul trebuie sa fie fiabil, nu sa vizitezi mecanicul o data la saptamana. Fa-i reviziile mai devreme, numai cu piese de calitate si atata :) 5: Regleaza data la camera sa nu fie cacotasi :P 6: Spor la treaba si tine masina cat mai simpla! |
Totusi poti pune niste poze cu sistemul audio ??
|
Nu este activ nici un link de mai sus, mie unul nu imi deschide nimic. Dar am vazut filmuletele, sincer cu 45 de mil gandeste-te ce puteai face la masina !!!
Niste jante frumoase, geamurile fumurii, iti faceai evacuarea si iti mai ramanea sa schimbi si husele alea de tot.... Eu am pe masina un sub jbl (cs series)cred ca este cel mai comun a costat 3 mil, o statie sony explod de 350W 3 mil , mp3 sony explod chiar foarte vechi pot spune, si boxele fata tot jbl sunt dar sunt micute si alea pe spate nus ce sunt (pioneer cred), dar concluzia este ca am bagat in jur de max. 10 mil in muzica si se aude multumitor, si cred ca la masina ta ar fi alte prioritati decat muzica de 50 de mil. |
Iar la motor fara cel putin 2000 E, nu te poti apuca....si pt ce ???pt 40 de cp in plus ???
Mai bine merg eu fara 40 de cai aia si cu banii astia fac altceva.... |
Se cam bat cap in cap unele... Zici ca astepti sa iei alta masina... Partea cu sistemul audio o inteleg ca il poti muta... Chip in jur de 250E, evacuare cap coada inox destul si aia, Dar sa dai 2300 la un motor... Si cu toate chestiile enumerate mai sus, nu imi pot explica o suma asa mare, plus ca ce ai facut nu mai poti lua de pe masina. Cat despre prioritati, suntem diferiti, nu e o noutate. Unuia ii place ceva, altuia altceva, nu pot sa iti zic nimic in legatura cu lucrul asta :)
|
Quote:
Quote:
Din ce scrii aici, nu faci altceva decat sa demonstrezi ca habar n-ai ce-i aia turbina ...; iti repet : mai documenteaza-te si abia apoi incordeza-te pe forum sa scrii prostii ore in sir ! P.S.: Vezi ca esti chiar agramat : "SAI" se scrie "SA-I" :shock: (deci, ori schimbi meditatorul la limba romana ori fii mai atent pe la scoala) |
hai ca vad ca pe aici in loc de incurajari se spune ca visam mai bine sterg topikul si gata
|
pai tu chiar visezi.... nu te supara...! bafta!
|
@sex99: Prietene, trebuia sa te astepti la toate astea cand ai decis sa iti prezinti masina si ce planuri ai cu ea pe un forum public. Cu totii avem dreptul la o parere. Si in plus, ai o atitudine foarte juvenila. Cum a zis cineva ceva rau, te-ai suparat, ti-ai luat jucariile si ai plecat.
Deci oficial ti-ai batut joc de munca mea. Am avut rabdarea sa iti corectez ditamai postul si tu l-ai sters fara nicio rusine. Multumesc! |
Snappy, nu iti bate capul, nu merita...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning