![]() |
Re:
sunt cam rare unu a gasit una buna acum un an la 600$
|
Am vazut intr-o poza pe net un 130 cu motor v6 de 3000 cc pe injectie. Banuiesc ca stii si tu poza.
|
Re:
cred ca o am .
dar m-i se pare cam complicat cu flanse si toate astea m-i se pare mai simplu cu motor de favorit care are 61cp si sa ii pui carburatoare are evacuare pe fiecare cilindru . eu vreau sa imi pun pe spate stopuri rotunde si pe fata 4 faruri dar intai vreau sa imi pun motor sa ii pun servo de ford si sa ii tai arcurile. ce show ai reusit sa faci cu ea pe asfalt? |
Pai... am dat cerculete pe asfalt uscat de mai multe ori in parc. Erau niste cerculete mai ciudate, pt ca se invartea mai greu, iar o roata dadea un fel de burnout, dar in final ieseau niste cerculete perfect rotunde. Asta cand aveam 155 pe spate.
De cand am 185 pe spate, intr-o seara cand ploua am reusit sa fac show pe asfalt ud. Cam greu de explicat. Era marfa daca vedeai. Am fost aplaudat. :roll: Cel mai super show (de fapt au fost mai multe) a fost in seara cand m-am invartit pe piatra cubica uda. Atunci am ramas fara viteza a2a. Atunci au fost o gramada care au asistat la show. Nu ma laud aiurea. Tu? Ceva show? |
Re:
pe spate ai alte jante sau le-ai facut pe alea de skoda?
|
Pe spate am pus invers jantele ei si am lucrat putin cu barosul la aripi pt ca atingea cand se lasa masina. :wink:
|
Ai poze cu skoda ta?
|
Re:
inca nu am
peste 2 saptamani vreau sa fac un filmulet cu ea oricum e naspa acum ca doar am luat-o mi-a spus cineva ca nu e bine cu jantele intoarse ca cica forteaza in prezoane daca vrei sa l-e latesti e un service care face chestia asta |
Imi place foarte mult cu ele intoarse. Arata exact cum mi-am dorit. La service costa, iar eu nu mai bag in ea decat atat cat sa mai functioneze (cat sa o mentin pe linia de plutire).
\"forteaza in prezoane\" - mi-au spus mai multe persoane acest lucru. Unii spun ca strica si rulmentii. Eu nu cred. Chiar daca e asa, nu-mi pasa. :D Sper sa iasa marfa filmuletul. Tu de ce nu vii cu ea in parc? |
Veniti fratzilor cu masinile in parc. Nu conteaza masina, conteaza persoana. Sa fim cat mai multi si uniti.
|
Re:
pai am 17 ani
si acum e radiata sper sa o inscriu la varasa o scot pe drum vrei sa iti iei alta skoda? un prieten si-a latit rotile la skoda a costat 1.000.000 si din 4 jante face 2 late |
Mai bine faci flanse si pui niste jenti mai frumoase. Alea de skoda sunt foarte urate.
Hondare eu vin cu masina mereu. Si azi am fost. |
Re:
sti pe cineva care poate sa faca flansa deca schimb motoru?
|
Nu stiu, dar daca aflu o sa iti spun.
|
Re:
vrei sa ii faci ceva modificari?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning