![]() |
Re: Primele detalii despre noul Jaguar XJ
Din fata arata bine insa spatele e pur si simplu ORIBIL...m-as fi asteptat sa vad stopurile alea pe un Renault, pe un Citroen, sau pe un Peugeot, nicidecum pe un Jaguar. De fapt toata portiunea din spate e aiurea, si nu se potriveste deloc cu restul masinii. Concluzia: un mare ESEC ! (imho desigur)
|
Quote:
Daca si calitatea materialelor va fi pe masura designului o sa cam loveasca concurenta tare...si cum e criza o sa doara rau. Interiorul este superb, iti da o senzatie de siguranta cand vezi ca esti inconjurat de panoul ala prelungit de lemn..te simti ca pe yaht.. |
Arata bine , chiar foarte bine ! Interiorul nu mai e la fel de elegant si de sobru ca la editia trecuta ; se pare ca au incercat sa il fac mai prietenos si le-a reusit in mare parte . La exterior imi place , e schimbat in totalitate . Modelul vechi era mult prea batranesc si sincer era ultima masina din clasa limuzinelor spre care m-as fi indreptat . Sistemul audio B&W va fi cu siguranta peste orice sistem prezent pe limuzinele actuale , bineinteles asta depinde si de cat au investit cei de la Jaguar. Cei de la B&W sunt maestri in domeniul Hi-Fi audio , fiind peste Bang&Olufsen , Harman Kardon , Bose , Mark Levinson si alte sisteme prezente pe marcile premium.
|
superb interiorul ala pur si simplu e masacru superb:D
|
interesant
|
Quote:
ON: E frumoasa per total, dar poze cu spatele le-a cam fost rusine sa arate prea multe cred...prietenii stiu de ce. Lipsa de inspiratie acolo cred...nu a iesit chiar rau, dar se putea mai bine. Iar ptr interiorul ala nu as omori nici macar o musca. Sistemu BW nu este peste Olufsen, care au tweetere omnipolare, iar B&W sunt peste Harman poate, insa mult sub alte marci...nu mai dau nume. |
Masina e super numai ca trebuiau sa mai stilizeze un pic spatele(cel de Aston).
Imi plac noile blocuri optice si cam atat, in rest trebuiau pastrate mai toate elementele vechiului model. |
cat de frumos poate sa fie interiorul ala...doamne...
|
Arata bine!!Imi plac motorizarile!
|
asa daaaaaa \:D/
|
interesant bestie si frumoasa pe deasupra s-o vedem in teste si mai vb
Kia Rio:2gun: |
arata extraordinar desi e un salt "prea mare" fata de vechiul XJ!tinde sa sara putin din tipare!dar oricum arata extraordinar!respect XJ !;)
|
arata foarte bine farurile se inscriu in noua linie de design interior superb unic si original pentru clasa de lux dar spatele se putea ceva mai original parca e un mix de Citroen C6 si Lancia Thesis.nota bene si pentru motorizari sunt de top
|
Nu S, nu 7, nu A8 nu LS ... doar asta.
Si asta va fi singurul meu comment in genu asta. |
ce bine arataaa :shock: din nou Jaguar nu dezamageste .. bravo lor ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning