![]() |
Re: Dacia JPX
9 Attachment(s)
de curand am achizitionat o axa cu came r12 ts.....am dus chiuloasa la facut si volanta.....acum trebuie sa achizitionez o turbina mecanica,galerie de 1.6 si un carburator dublu corp.momentan motorul original al masinii esta dat jos si pus altu ca sa pot circula cu masina.....acum 2 zile am facut toata bucsaraia,punte,bascula si tendoane noi pe spate....
|
Quote:
|
ms...bafta si tie...
|
ceva noutati pe la masina??
bafta. |
intreb si eu: ceva nou pe la masina?:) si pe spoilere, inainte sa le vopsesti, cu ce ai dat? ai dat cu ceva degresant sau ai dat cu primer pt plastic? o sarit vopseaua de pe ele? sau inca nu? de aceea intreb ca si eu in curand vreau sami vopsesc spoilerele si sa fiu bine informat!:) ah, si ai dat cu negru lucios?si pe la motor in final ce iai facut?:) cv poze recente cu masina?bafta in continuare!;)
|
bun bun...frumoasa masina, bafta la ce ti-ai propus si fara incindente, k aqm e zapada..:|
|
4 Attachment(s)
mda...nu am prea mai avut timp sa postez ceva despre masinutza mea,cateva poze cum arata masina la aceast moment;)
|
Quote:
|
la motor mai nimik,doar o axa cu came r12 ts,care nu e mare diferenta de cea normala de dacie,intre timp am schimbat chiuloasa cu una noua,in rest masina e simpla,am o galerie de papuc 1.6 si un carb dublu corp,dar nu imi vine sa le pun ca o sa consume mult,vreau ca pana la sfarsitu lunii viitoare sa ii fac tinichigeria,ca a luato rugina la praguri,sa vedem bugetu
|
da jos pragurile .. strica tot aspectul masinii .. f frumoase jentile albe
|
dupa ce ii fac tinichigeria o sa scap si de pragurile alea de plastic,pana fac pragurile le tin asa pe astea de plastic
|
6 Attachment(s)
poze noi,sapt asta care incepe urmeaza sa pun un motor de nova 1.6
|
un filmulet cu ce am patit anu trecut in vara dupa ce am facut rar-u https://www.220.ro/auto/Dacia-1310-A-...pa/DXtpXGDn8c/
|
Quote:
|
Quote:
mai pune poze cu masina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning