![]() |
heheh ....atunci o sa injuram stalpii de telegraf sau firele de inalta tensiune :D:D :flamed: :tenisclap ...
io ma intreb cum o arata dacia in 2035 :D |
n-o sa mai arate..stii dc?k n-o s-o mai cumpere nimeni...sau o s-o dea aia moka..k sa mai existe daciah....eee...o sa arate bine.....cel mai important:nu o sa mai ploua in ea,nu o sa-i mai cada usile...ce bine k nu o sa mai aiba rotzi...k nu ne mai facem probleme din cauza jentilor din hartie...etc.
|
In 2035 masinile vor arta k acest Audi si daci ava arata k un BMW Pisicuta,pt k intotdeauna romanii vor fi mult in urma celorlalti.Parerea mea.Respekt
|
Re:
Quote:
LooooooooooL Chiar m-a facut curios .. cum o suna o discutzie intr-un service ? A : Frate .. am plecat ieri spre germania si bagamiash p#l@ cand eram la Unguri mi-a intrat card de ciori bagashi-ar p#la in mortzii lor de mi-a facut praf bara fata , parbrizul , radiatorul , masca , i-a uite ... B : Lasa frate ca nu ai patzit nimic ... eu cand am fost plecat peste ocean am luat un card de pelicani in plin ... bagasi-ar p#l@ .. A : Nasol frate .. f#t#i in gura pe aia de la primarie ca nu fac nimik sa remedieze problema asta ! LoooooooooooooooooooL ! |
ehh, oricum interesanta partea cu mashinile zburatoare
dar cred ca pana sa se ajunga acolo o sa fie shi nishte pashi intermediari :) ceva gen hover craft .... r something numai ca nu stiu cam cata viteza o sa aiba ehh, oricum ar fi mashinile in 2035 se va gasi cineva care sa le tuneze shi sa le faca sa arate shi mai bine :D |
Dacia in 2035 nu va arata in nici un fel, cred ca nici in 2010 ptr ca nu o sa se mai fabrice. La uzinele Dacia au anuntat ca prin 2007 intra in productie un model de Renault. :peace:
|
E aiurea rau de tot masina asta...
Nu are Will Smith fata de masina asta. |
Pai s-au gandit primarii nsotri, daca in 2035 or sa fie asemenea masini, ce nevoie mai avem de drumuri bune? Nu? :P :lol: :D
|
Cat o sa existe aceata tzara.. intotdeauna va eixista si fabrica DACIA PITESTI.. va garantez eu .. sau poate ca s-or schimba pe Renault.. ceea ce-mi vine sa cred mai greu.. dar totul este posibil dupa cum arata noile dacii.. toate componetele copiate de la renault si alte masini..
:) sa speram ca totul va fi mai bine... cu sau fara dacii |
Ca sa revin la topic, creca mi-ar place sa trag o liniuta cu taxiul lui Bruce Willis din \"Al cincilea element\"... 8) - va dati seama ca vor fi piste pt. liniute pe tot orizontul!
|
Ca sa revin la topic, creca mi-ar place sa trag o liniuta cu taxiul lui Bruce Willis din \"Al cincilea element\"... 8) - va dati seama ca vor fi piste pt. liniute pe tot orizontul!
|
Mie sincer mi-a placut Lexus ala din \"Minority report\" cu Tom Cruise, ala roshu, era super-tare, si mai realist decat Audi asta care merge pe butoaiele alea.
Eu zic ca daca masina in viitor nu va mai avea roti, isi va peirde din farmecul si esenta de masina, rotile au fost, sunt si tb sa ramana pe masini, indiferent de avansul tehnologic...Ca o sa mai si zboare poate, asta e partea a 2a... Iar Dacia...de-abia astept sa opreasca odata pt totdeauna fabricarea si vanzarea modelului 1310, m-am saturat sa tot vad cutiile alea pe strada...nu se mai termina odata. :x Dar las' ca a venit Renault inapoi si o sa fie bine, cica(Skoda au scos 5 modele diferite, incluzand si noua Octavia, de cand au venit nemtii, si noi ne laudam cu un facelift, un motor slabut pe benzina si unul super-invechit pe diesel, si o tentativa de model nou cu un nume penibil, Golan sau Logan, nu mai stiu). Dar speranta moare ultima... :wink: :D |
gropile ca gro[pile dar cind parchrzi naspa unde iti pun aia capac?ASTEPT RASPUNS
|
Hahahaha!!! :P :P :P
Buna intrebare.Probabil ca renunta la capac si-ti fac vreun gard in jur sau poate pun un gabor sa stea langa ea - asta chiar mi-ar placea :P :P :P |
Cred c-ar rtebui sa-ti angajezi tu un gabor sa ti-o pazeasca (sau poate asa se si livreaza ). Io de-al dracu' as parca numai in locuri interzise :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning