Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Merita sa facem compromisuri intr-o relatie? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/119689-merita-facem-compromisuri-relatie.html)

robisavage 21-04-09 12:23

Re: Merita sa facem compromisuri intr-o relatie?

eu ma refeream la fete, la baieti nu ma pricep, dar sunt constient ca facem mai rau -)

Khalis 21-04-09 12:30

right on, sasha... sunt o gramada de "masculi" care incep sa se poarte foarte pitipongic daca le acorzi prea multa atentie... iar cand le spui, fac pe nevinovatii...
adevarul e ca e tare greu sa mentii un echilibru intr-o relatie: cat sa lase fiecare de la el astfel incat sa fii totusi fericit/a... si stim cu totii ca nu prea reusim sa facem asta... la un moment dat unul va sacrifica mai mult decat celalalt, celalalt se va obisnui si totul se duce fix pe garla..
mustang... daca don'soara are brusc accese de indenpendenta, las-o sa le aiba... data viitoare cand miertaie ca bagajele sunt grele si nu poate sa le duca acasa, prefa-te foarte ocupat si sugereaza-i candid ca exista si taxiuri pe langa Gara de Nord ;-)

Trixi 21-04-09 12:37

adevarul este,ca de fiecare data cind exista o neintelegere intr-un cuplu,cind asculti AMBELE parti,intelegi ca adevarul INTOTDEAUNA este undeva la mijloc.

da,am inteles ca prima oara a fost de acord sa mergi si dupa aia s-a sucit.tu insa,in loc sa sari in sus,pana la ora asta trebuia sa lamuresti cu EA din ce motiv s-a intimplat asta.in functie de motivele ei,poti sa iti dai seama daca domnisoara are o problema cu tine(doamne fereste,poata chiar i-ai facut ceva,fara sa stii si in asa fel a evitat sa se intilneasca cu tine si sa iti zica pe fata,ca mah esti bou,de exemplu) sau pur si simplu,la prima ocazie cind a dat de amici cu cine sa petreaca timpul in mod placut si-a dat seama ca nici in cur nu o doare de tine si atunci este cazul sa mergeti mai departe,fiecare cum crede ca e mai bine.

si da,intr-o relatie ADEVARATA este nevoie sa faci compromisuri.si face fix cel care poate,cind obiectivul este stabilit de ambele parti,cu acordul ambelor parti.asta se numeste o relatie matura.(nu ca daca nu era disponibila cind vroiam io,nu o sa fiu disponibil cind stiu ca o sa vrea ea,hai acuma gabi,daca o fata ar fi facut la fel deja sarea toata lumea,huooo fitzoasa dracului!)

tin sa va anunt ca nici fetele,nici baietii nu sunt mai buni sau mai rai.in loc sa se faca gasca ca baietii striga catre fete huooo si fetele la baieti tot asa,incercati sa judecati limpede.

@khalis : doar ulterior am vazut postul tau.da,intr-o relatie unul sau altul se sacrifica mai mult dupa o vreme,dar foarte probabil,pentru ca in asa fel amindoi au mai mult de castigat.
de ex,daca iubitul meu sta departe de mine si vrem sa ne intilnim,dar eu lucrez si sambata,iar el nu,in mod cert nu se va supara daca de 2 ori el vine la mine sa putem petrece ceva timp impreuna....ca nu are nici un rost ca numai ca sa ma revansez sa ma iau sambata seara si sa ma duc la el,sa ajung rupta sa stau 6 ore si sa ma reintorc,cind el pe cind ies sambata de la munca poate sa fie la mine sa fim odihniti amindoi si sa ne bucuram unul de altul.
totul depinde,sacrificiile cit sunt de rationale,sau nu!;)

Mustang 21-04-09 12:49

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 2253621)
Mie mi se pare ca te-ai indragostit. :)

De mult... ca un prost. ;)

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2253650)
de genul asta??? adica relatia voastra nu e la fel ca toate celalalte?:lol::lol: are un anumit gen?:-P

Ma refeream la o relatie in care unul e de acord sa faca anumite sacrificii pentru celalalt, dar celalalt sa nu faca un sacrificiu.
Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2253650)
insa la ce m-am gandit eu citind povestea ta (spune-mi daca gresesc) ea a preferat sa stea cu prietenii ei decat sa stea cu tine:?::rolleyes2:arrow:cam aici ar trebui sa-ti pui semne de intrebare...totusi sarbatorile se fac in familie si cu persoana iubita mai mult sau mai putin, dar mie asa mi se pare firesc... anyway eu ti-am mai zis ca gagica mi se pare un pic ciudatica, concluzia asta nu e trasa doar din cazul de fata, acum tu stii daca in cazul tau se merita sa faci sacrificii si compromisuri...vezi tu, nu seamana un om cu altul dar aminte o relatie... Mi se pare firesc ca la un moment dat sa faci compromisuri, de fapt toata lumea le face mai devreme sau mai tarziu in viata de zi cu zi nu numai intr-o relatie, dar daca nu-ti sunt "rasplatite" cu macar un zambet si o bucurie, nu vorbesc de lucruri mari, ceva marunt din care sa-ti dai seama ca nu le-ai facut degeaba si ca pt ea chiar conteaza pentru ce le mai faci:?::doh: Daca ar fi prima data cand te lovesti de asa ceva(in relatia cu ea) as zice...hai treaca,mearga... dar stii si tu foarte bine cum sta treaba, de fapt NU, tu stii cel mai bine...si ar trebuie sa tragi o _____ (linie:twisted::raving::raving::raving:) si pui lucrurile pe cantar ca sa-ti dai seama ce importanta da ea relatiei, compromisurilor si sacrificiilor pe care le depui:google::yes:

Ceva s-a schimbat la ea in ultima vreme.
Saptamana trecuta ne-am certat din cauza ca ma neglijeaza si ca nu are chef sa mai stea de vorba cu mine, tocmai cand aveam o problema si eram relativ ingrijorat. Se pare ca erau mai importante filmele decat persoana mea.
Normal ca mi-a sarit tandara si m-am ciondanit cu ea.
Cand am terminat cu plimbarea pe la intalnirea de matizari, am trecut pe la salon, timp in care am sunat-o si i-am zis ca trec pe la ea.
Cand am aterizat la ea... dau de fostul ei. Ea o tine una si buna ca ei au ramas amici buni si lalalala. Imi spune ca tipul a facut loc de intalnire cu niste prieteni comuni la ea si ca urmeaza sa plece (fara ea) intr-un club. Nu mi-a cazut bine la stomac chestia asta, am plecat si i-am spus ce nu mi-a convenit. Si imi sare in cap ca sunt nesimtit ca pot sugera asta (adica a inteles ca o acuz ca si-o trage cu el).
Din chestia aia ce era sa inteleg?
Si din chestia asta cu "nu veni", dar te iubesc mult, ce sa inteleg?

Inteleg ca vrea sa fie cu prietenele ei, dar ce dracu' a facut de joi pana azi?!
N-a avut timp 5 zile de troncaneala, pitipongeala, sucureala si altele?
Pentru mine chiar nu se gaseste timp?
Ah... ma suna sa imi zica ca la 7-8 ajunge in Bucuresti si ca daca vreau sa ma duc la ea atunci... ce mult ma incalzeste. 2 ore dupa 5 zile. Nici sex n-avem timp sa facem in alea 2 ore, sa fim seriosi...:)

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 2253707)
mustang... daca don'soara are brusc accese de independenta, las-o sa le aiba... data viitoare cand miertaie ca bagajele sunt grele si nu poate sa le duca acasa, prefa-te foarte ocupat si sugereaza-i candid ca exista si taxiuri pe langa Gara de Nord ;-)

O astept la "cotitura" si o sa simta asta pe pielea ei.

Later edit: trixi - am avut cateva completari, intre timp. :)
Sorry.

Trixi 21-04-09 12:55

iarta-ma gabi ca iti zic asa pe fata,dar ai un verde cit esti tu de mare de la ea.tu te oferi ca sa te foloseasca cum vrea ea.
nu te consuma,doar da-i verde si treci mai departe.

Mustang 21-04-09 13:00

Cum am spus pe pagina ailalta...
Devin eu mai egoist in treaba asta. Fac compromisurile necesare pentru necesitatile de "barbat" (ce nu sunt :)) si cam atat.
Pana pica un peste mai frumos si mai bun. ;)

Si da... am fost un fraier pana ieri cand m-au apucat spumele, cand am realizat ca sunt un papa-lapte de ii suflu in anus. ;)

indianu 21-04-09 13:13

Mustangule hai sa-ti dau un sfat care pe mine m-a ajutat mereu, cu toate ca la mine nu era vorba de dragoste ci doar imi placea persoana respectiva.

Orice greseala de-a ei care te deranjeaza ai grija sa o taxezi imediat si cel putin de doua ori mai dureros. :D .
Daca o pierzi, asta e, oricum n-ai pierdut nimic, totusi ai sanse sa o faci sa se indragosteasca de tine de nu mai stie de capul ei.

PS: Chestia asta ar cam fi trebuit sa o faci de la inceputul relatiei.

Mustang 21-04-09 13:15

La inceput am facut-o... acum m-am "molesit". :)

pHlow 21-04-09 14:13

Nu stiu daca s-a mai spus, dar faptul ca ea iti zicea ca vrea sa te vada, nu e suficient. Poate o spunea doar "sa fie", crezand ca nu o sa te duci dupa ea. Sper sa nu fie asa,dar mai exista si fete d`astea. Si crede-ma ca stiu ce iti spun, nu vorbesc din carti.
Defapt si noi o mai facem (unii mai des ca altii), cand plecam si ne simtim bine cu prietenii, dar prietenelor le spunem ca ne este tare dor de ele, ca sa se simta ele mai bine. Dar daca ar spune sa vina si ele, ca au ocazia, la fel am da-o cotita :P
Cat despre compromisuri, parerea mea este ca se merita sa faci doar daca intradevar vrei ceva de la relatie.
Orice ar fi, bafta!

Bytzu 22-04-09 08:31

ma frate, fa si tu cum face ea, si vezi ce iese, ca oricum e nasol acum..de fapt nu nasol, ci aiurea...dc te iubea nu se purta asa; stiu, e greu, da pana la urma nu a inceput si nici nu se termina la ea, numai tu stii cat de masochist esti, cat te poti chinui si care ti-e limita, la unii e ff mare...

cat despre bagat in seama dup-aia, e bine sa stabilesti tu cat de mult, ii dai cu zaharelu si vezi pana unde raspunde, nu-i dai tot din prima..

Mustang 22-04-09 10:47

Gata... ca am rezolvat-o.
O sa o aduc sa fie ea la cheremul meu. Ca sa vada cum e. Si dupa aia daca invata din greselile ei, o "punem" de armonie.
Pana atunci, fac si eu nazuri. Sa vada ca pot si eu. :)

Merci baieti si fete. :)

bodyspeed 22-04-09 10:59

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2256429)
O sa o aduc sa fie ea la cheremul meu. Ca sa vada cum e. Si dupa aia daca invata din greselile ei, o "punem" de armonie.

Să nu renunţi la nazuri :D.Că şi tu poţi să faci să nu îţi convină nimic şi să nu faci mai nimic :-).

Sindrom 25-04-09 10:41

Quote:

Si asta o sa duca la despartire.

Sasha 25-04-09 13:25

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2265035)
Si asta o sa duca la despartire.

acum depinde cat timp o sa accepte ea :) Si daca pana la urma duce la despartire cred ca o sa-si dea seama a cui a ost vina:)

Alfa_band 25-04-09 18:03

Quote:

Nu stiu cat de usor o sa o aduci tu pe ea la cheremul tau...in fine eu vad cam asa lucrurile .Nu te iubeste frate ce tot asa si pe dincolo.....chiar nu vezi toate semnele alea de prin ce ai povestit tu?? Aia cu fostu a fost tare :))) era si el prin zona doar :))) .Totul este ceea ce pare!

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning