![]() |
Re: a4 b7 3.0 TDI
te cred..totusi e 3.0 TDI:D...am si eu o intrebare...ce sunt alea care le-ai pus acolo unde se pune centura?:D
|
Quote:
poate fusta e diferita k nu are buza aia cum au unele........ |
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite niste poze cum arata bara fata, grila si portbagajul la s-line
|
Quote:
|
senzorii aia pot fi dezactivati ..
|
cum?.......
|
cum un vag-com !
|
kre ma puteti ajuta si pe mine cu ceva???? masina nu este dotata cu cotiera fata....:(:(.... de unde pot lua si eu una originala??....in afara de porche ......k este exagerat de scumpa........plsssssssssssss........pot lua doar cotiera sau din cate am inteles trebuie schimbata toata consola centrala????????
|
Cumperi doar cotiera. Nu trebuie schimbat nimic;). Am vazut chiar aici pe forum si pe okazii cotiere. Incearca, poate gasesti.
|
acum 1 sapt asa, nu erai prin crangasi? te luai la intrecere cu o skoda octavia rs albastra?
|
Quote:
Din cate am inteles airbagul nu este la fel de violent in cazul in care nu ai centura pusa tocmai din acest motiv. Daca tu il pacalesti ca e centura pusa si in momentul exploziei capsei esti intr-o pozitie ciudata cu capul nu te vad prea bine. Nu garantez ca la toate masinile este valabila teoria asta dar cu siguranta exista masini cu airbaguri in 2 trepte si nici nu vreau sa va vad pe tine sau pe altii testand pe pielea voastra asta. Postul meu e doar cu titlu de info :) |
Quote:
dap :)...mia cam rupt franele :)))) da eu eram cu ink 4 grasi in masina...in skoda erau doi :)))) |
Quote:
am auzit si eu astea.......asta e...doamne fereste in caz d ceva...dar nu suport sa port centura... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning