![]() |
noah...hai sa lasam subiectu` asta k stricam tot topicu`...am greshit shi gata...
|
:lol: STOP MAKING STUPID POSTS!!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
k...scuze pt k te-am facut \"tampit\"...ben` ii asha?
|
Votat maskt :wink:
mi se pare cea mia reusita |
Ok, acum suntem prieteni! :peace:
PS: din cāte se vede, maskt se pare că va cāştiga acest battle. |
da, maskt is winning 8)
|
Ms pt voturi :peace:
|
Am votat Oxide. Imi place cat de curat a lucrat. Imi plac detaliile...un mare plus pentru ca a \"invartit\" putin roata fata, lucru pe care ceilalti doi competitori nu l-au facut. idee buna, frumos lucrata. versiunea lui este si mai \"rea\"...aduce mai mult a racing. nice. :wink:
|
cred ca deja se cunoaste castigatorul... :chillpill sa vedem daca se mai poate intampla o rasturnare de situatie :twisted:
|
Oxide pt ca e foarte nervoasa.. asa am impresia :D a fost facuta cu gust 8) 8) :lol: o rasturnare de situatie ? nu cred :roll:
|
thx celor care m-or votat...VT fo` life... :drunk:
|
hmm...doar un vot :sniff:
|
Aceste battle-uri nu trebuie să vă dezamăgească, ci să vă facă să fiţi mai buni, mai profesionişti. Nu-mi place că cei care votează se rezumă doar la asta şi nu comentează lucrările - ce le place şi ce nu. Comentariile pot să-i ajute pe cei care realizează lucrările.
Eu vă apreciez pe toţi 3 (Taz, Oxide, maskt) şi pe toţi cei care se īncumetă să modifice virtual o maşină, chiar dacă nu toţi reuşesc s-o facă perfect. E o vorbă \"practica e mama īnvăţăturii\", aşa ca... baftă īn continuare! |
un vot pt maskt :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning