![]() |
cum pot intra si eu in posesia unui eleron ???
|
cosmin asa itzi tratezi tu potentziali clientzi,facand misto de ei?ce imagine isi face omul acum despre firma voastra...datzi dovada de lipsa de profesionalism...pacat...
|
Nu arata rau deloc ala rosu , cat face exteriorul?
|
1 Attachment(s)
uite aici preturile :D [/b]
|
Re:
Quote:
Ideea de fapt era ca omu a fost tare amuzant, ca pana la urma s-a hotarat ca-i sta mai bine daca-i facem ceva gen sepcuta pe luneta. Si normal ca-i facem o piesa unicat pt ca nu se marita sa facem matrita. Multam de observatie! |
- laur200445
Preturile alea sunt cu montaj inclus iar la kit complet toba finala e gratis. |
mersi pt informatie! :wink: chiar nu stia
|
sefule, pot intra si eu in posesia unui eleron sau caut in alta parte ?????
|
Re:
Quote:
Pt date de contact PM Daca vrei pe curierat trimite o adresa pe mail si-ti ajunge in 2 zile. Plata se face ramburs. |
2 Attachment(s)
poze mai noi:
|
Re:
Quote:
Ke imbecil poate sa ceara asa keva ??? |
Re:
Quote:
Felicitări Cosmin! |
Instructiuni generale de montaj eleron (lipire pe portbagaj):
1. Se aseaza eleronul pe portbagaj in pozitia de referinta (poza) si se traseaza conturul piesei cu un creion. 2. Se matuieste eleronul pe cantul de adezivare cu smirghel fin (granulatie 360-600) si deasemenea portbagajul pe marginea interioara a conturului trasat. 3. Se sterg apoi cu diluant suprafetele ce urmeaza a fi lipite 4. Se umple locasul eleronului (special conceput pt adezivare) cu silicon 5. Se aseaza pe conturul trasat si se lipeste cu scoth de hartie la exterior pt fizare provizorie 6. Se lasa 3-4 ore pentru intarire (mai ales pe vremea asta) si se protejeaza de socuri, loviri, variatii mari de temperatura... urmatoarele 12 ore. APOI PUTETI FACE TESTUL: cu amandoua mainile va rog!! |
mie unul mi se pare ca eleronul celor de la pilot e chiar mai reusit decat al celor de la zender :lol: nu vreau sa fac reclama ...e doar o parere si plus ca e mult mai ieftin
|
eleronu pare in regula dar(si aici e doar o simpla parere) poate ar fi mers impreuna cu inca ceva deasupra lunetei, tot asa ceva mai discret. zic eu ca ar fi mai sportiv. :!: :idea:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning