![]() |
da ai dreptate! si eu am vazut acea emisiune si loganul era cea mai buna din toate punctele./ oricum nu luptau la aceeasi clasa se vedea clar :)
|
hai sa va zic si eu una tare.eu am facut crash test-ul pe pielea mea si am supravietuit.la 120 km\\h am intrat intr-un copac,m-am rasucit, cu spatele am intrat in stalp dupa care am ajuns p contrasens,si apoi intr-o parcare.nu mai criticati loganu k eu ii sunt recunoscator pt faptul k scriu aceste randuri.aaa era sa uit:masina a fost avariata in prop de 75% reparatiile costand 202 mil. poate ma credeti,poate nu da asta e adevarul
|
mai tu multumeste-i lui Dumnezeu nu Loganului! puteai sa fii in orice masina si oriunde! ala de sus are grija de tine nu ***** (stelele) :)) :P
|
Totusi, daca dexter se afla intr-un BMW seria 3 din 1996 nu supravietuia. (fapt divers: Seria 3 din 1996 a primit * - chiar asa - o stea la testele EuroNCAP) Asa k conteaza si cate stele vezi cand cumperi masina :D
|
Re: Dacia Logan Crash Test - rezultate ingrijoratoare
Chiar am fost a 2-a zi la biserica si am aprins o lumanare,am stat si la slujba.
Multa lume mi-a spus ca CEL DE SUS nu ma vrea la EL acuma |
Doamne fereste Dexter , stai la banca ta esti nebun:) cum sa zici asa
|
Salut pe toti !!
Pärerea mea !!! Loganul este criticat din cauza vinzärilor ,punctele negative sunt aduse de cätre cei care au pierdut si pierd procente in materia vinzärilor ,este o masinä totusi fatä de strämosul 1310 si de atentatele pe care le-a mai avut Dacia. Nu o luati in nume de räu dar la un papuc 1600 dupä 3 luni ce a fost luat din fabricä in mers a cäzut roata din spate cu tot cu angrenaju de frinare asta nu mai este masinä ci doar un atentat. Cele ***stele sä le purtäm sänätosi Logan-ul sä aibe mai multe vinzäri sä fie capital sä se poatä investi in ceva mai bun si atunci vom vedea mai multe stele ,apropo intradevär este ieftin dar se mai puteau pune 50cm de stofä si pentru 2 buzunare la scaunele din fatä,nu este ceva important dar este un loc practic de a-ti pune vesta reflectorizantä. Eu astept noua masinä la cit este de mare sunt curios cit va costa,ce motor ii vor pune si dacä va fi si varianta diesel si citi caii putere vor fi sub capotä. Logan a ajuns cunoscut, sunt de cumpärat spoilere tuning chiar si in sträinätate la pretul de 618 euro spoiler fatä si spate färä taxe. www.mattig.de 8) |
Quote:
|
Domnu sa te aiba in paza :)
|
Quote:
|
ai avut zile frate...la 120 cu loganu..ai avut zile si mai ai....:)
|
Am cum sa nu,ca inainte de Logan am avut si cu un Oltcit...Daca sunteti cuminti va promit 2 filme cu Loganu after the crash test.Numai ca sunt facute cu tel asa ca la cap claritate o sa cam sux
|
Totusi Dacia A Progresat Destul De Mult
|
Da Ceva Poze Cu Crash Testu!!!!!!!!!!!!!!
|
http://www.euroncap.com/content/safe...p?id1=2&id2=46
din cate am vazut eu golfu` are 4 stele....oricum cand e vorba d` logan sau d` dacii in general multora le place sa o suga fara rost.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning