Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan 1.4 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/119433-logan-1-4-a.html)

andi_cimpean 03-05-09 19:37

Re: Logan 1.4

inseamna ca nu ai aceeasi definitie la coclauri...
este absurd sa vii sa spui ca la ce distanta ai tu acolo nu atingi.

Nu vreau sa ma intelgei gresit pentru ca imi place Loganul tau asa lasat...dar cu scutul ala asa de jos nu este deloc bine. Tare as vrea sa gresesc eu...

al!n 03-05-09 19:42

man..pana acu nu am atins si sper sa nici nu ating,stiu ca este riscant asa jos dar aia e..mai facem si sacrificii.bafta

Relu_GTT 03-05-09 20:42

La logan nu-i problema cu scutu , la supernova e foarte jos scutu si eu vreau sa o las mai jos si din cauza asta nu o sa o pot lasa prea mult
Ai arcuri sport si ai mai si taiat din ele? Rotile ce dimensiuni au?

Sonny 03-05-09 21:11

Scrie in primul post.

"arcuri sport power tech -7cm(nu sunt taiate din spire)"

bz_22_fxf 03-05-09 21:19

acuma depinde ce noroc ai :) dar ai sanse sa lasi bucati di ea pe drumurile noastre daca nu esti atent! f frumos loganul! succes cu el!

pyttbull 03-05-09 22:21

proasta alegere cu arcurile....:???::???: nu este pentru drumurile noastre

al!n 03-05-09 23:32

Relu GTT:arcurile sunt FK power tech,rotile sunt de dimensiune 205/40/r17
bz 22 fxf:asa e conteaza si norocu...ms pentru urari
pytbull:se poate si pe drumurile noastre cu suspensie joasa,numai sa ai putina grija.

al!n 12-06-09 01:29

5 Attachment(s)
Mai pun si eu niste poze cu masina...acu am si amortizoare intarite si scurtate(ms Ja_rule).

AG-20-MCA 26-11-10 17:18

Vere hai cu detaliile ca a trecut prin multe modificari de cand nu ai mai postat pe aici. Mai sterge si tu prafu dupa topic cu modificarile aduse sa vada lumea ca si 1.4 stie sa fuga:D

al!n 26-11-10 17:30

5 Attachment(s)
Ita...:)).A trecut un an si ceva de cand nu am mai scris pe aici.
Pai..masina nu prea mai e cum era in poze
In primu rand am schimbat suspensia.Acu am weitec taiate o spira(o sa mai tai inca una) si amortizoare scurtate 4cm si intarite 25%
bad boy si grila fara stema
folie omologata
am schimbat toata evacuarea care a trecut prin mai multe faze pana am reusit sa o fac cum vreau(prima data finala sport care o aveam si inainte si traseu borla pe 45mm fara catalizator apoi am dat jos intermediara borla am mers vro 4luni asa am pus o intermediara stelco apoi am facut galerie 4-2-1pe 40mm,apoi am schimbat totu din galerie cu traseu pe 50mm s finala borla semi sport.o sa urmeze si un tips
Chiulasa comprimata 0.5mm trasee evacuare admisie polishate,refacut scaune supape si rectificat supapele pentru a tine compresia cat mai bine.
jantele pe 17 le-am vandut..o sa urmeze ceva pe 15 dar nu prea curand.
+alte maruntaie care nu imi vin acu in minte

alex3faq 26-11-10 18:26

frumos logan !!
tzinel cat mai simplu !!!

FAST&FURIOUS 26-11-10 18:31

Quote:

Originally Posted by al!n (Post 3846605)
Ita...:)).A trecut un an si ceva de cand nu am mai scris pe aici.
Pai..masina nu prea mai e cum era in poze
In primu rand am schimbat suspensia.Acu am weitec taiate o spira(o sa mai tai inca una) si amortizoare scurtate 4cm si intarite 25%
bad boy si grila fara stema
folie omologata
am schimbat toata evacuarea care a trecut prin mai multe faze pana am reusit sa o fac cum vreau(prima data finala sport care o aveam si inainte si traseu borla pe 45mm fara catalizator apoi am dat jos intermediara borla am mers vro 4luni asa am pus o intermediara stelco apoi am facut galerie 4-2-1pe 40mm,apoi am schimbat totu din galerie cu traseu pe 50mm s finala borla semi sport.o sa urmeze si un tips
Chiulasa comprimata 0.5mm trasee evacuare admisie polishate,refacut scaune supape si rectificat supapele pentru a tine compresia cat mai bine.
jantele pe 17 le-am vandut..o sa urmeze ceva pe 15 dar nu prea curand.
+alte maruntaie care nu imi vin acu in minte

Tuning, exceptand taiatul arcurilor ai facut doar lucruri bune.
Bafta!!!

al!n 28-11-10 01:35

alex3faq:ms,simpla o tin.
FAST&FURIOUS:acum fiecare cu parerile lui.Mie unu nu mi se pare nimic rau atat timp cat la arcurile sport sunt niste spire lipite, care nu lucreaza si din alea se taie si mai ales ca sunt si amortizoarele scurtate ca sa aiba cursa ok.Bafta

aleXpeed 30-11-10 11:59

Simpla si cu gust, exceptand capacele "reising staial" care-s la caterinca, frumusetea interioara conteaza mai mult, stii la ce ma refer8), spor in continuare la modificari, deocamdata ma faci:lol:.

CaZu 31-12-10 00:42

ehe aline ai facut curatentie de iarna pe topic ai mai sters prafu .. :twisted:

tin sa precizez pt cei care au zis ca risti sa dai cu ea si nu stiu ce .. masina o stiu de 1 an .. daca nu mai bine si nu a avut probleme cu atinsu pe dedesupt. .cat despre modificari .. e ceva de respectat pentru munca si varsta proprietarului .. ;) spor la treaba alin cum da caldura sa reusesti ce ti ai propus :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 06:08.

- Copyright 2026 4Tuning