Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW X6 de la Hartge (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/119369-bmw-x6-hartge.html)

UNLORD 20-04-09 12:42

Re: BMW X6 de la Hartge

Quote:

Originally Posted by bytzu11 (Post 2250285)
WOOOW!!! TRACTOR TUNAT!!! super tare frate...sau mai bine lasa...ORIBIL!!!ce mai urata masina posibila!!!:evil:

Nici mie nu imi place...dar nu stiu daca e mai urat decat o Nova...

bytzu11 20-04-09 17:02

Quote:

Originally Posted by karatesensei (Post 2251398)
vad ca esti din Craiova...cumva de tragi din Caracal ?...se vede ca mergi cu dacia .....bine ca strugurii sunt acrii...:shock:

Pacat ca gusturile nu se discuta in functie de ce masina detii momentan sau in functie de situatia financiara...asta e am Dacie si nu imi e rusine cu ea;)...dar X6 nu mi-as lua,pentru ca e o masina ORIBILA care nu isi merita banii...si cum am mai spus...nu vad ce vrea sa fie...nici suv,nici berlina...si comparatia cu Nova nu cred ca isi are niciun rost!!!si ma trag din Craiova...:twisted:

karatesensei 20-04-09 17:45

Quote:

Originally Posted by bytzu11 (Post 2252000)
Pacat ca gusturile nu se discuta in functie de ce masina detii momentan sau in functie de situatia financiara...asta e am Dacie si nu imi e rusine cu ea;)...dar X6 nu mi-as lua,pentru ca e o masina ORIBILA care nu isi merita banii...si cum am mai spus...nu vad ce vrea sa fie...nici suv,nici berlina...si comparatia cu Nova nu cred ca isi are niciun rost!!!si ma trag din Craiova...:twisted:

esti un pusti care inca n-a condus un bmw...asa ca iti acord circumstante atenuante...cat priveste gustul asa e nu se discuta..dar mai informeaza-te in privinta tehnologiei care este in acea masina....dar in fine nu stiu de ce tre sa te lamuresc eu...sa fi sanatos cu daciuta ta

bytzu11 20-04-09 17:49

Ce nu imi place mie sa ma contrazic cu lumea pe forumuri...am condus si Bmw...cei drept imi place si mie Bmw...dar ceva mai vechi...asta insemnand undeva pana in 98'...dar ce inseamna Bmw acum,indiferent de "hi-tech'ul " din masinile astea...este extrem de dezamagitor!!!

david_makaidj 20-04-09 19:38

Quote:

Originally Posted by karatesensei (Post 2252074)
esti un pusti care inca n-a condus un bmw...asa ca iti acord circumstante atenuante...cat priveste gustul asa e nu se discuta..dar mai informeaza-te in privinta tehnologiei care este in acea masina....dar in fine nu stiu de ce tre sa te lamuresc eu...sa fi sanatos cu daciuta ta

da ce tehnologie se afla in cacatu ala...multi sunt ca voai bmw voai bmw asa dar e un cacat si jumatate....dacat sami iau un bmw mai bine imi iau audi,totusi nu se compara consumul....si arati numa cu mana cand treci pe langa un bmw

adrian78bmw 20-04-09 20:07

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2252283)
da ce tehnologie se afla in cacatu ala...multi sunt ca voai bmw voai bmw asa dar e un cacat si jumatate....dacat sami iau un bmw mai bine imi iau audi,totusi nu se compara consumul....si arati numa cu mana cand treci pe langa un bmw

ar trebui sa iti revizuiesti putin vocabularu pana la urma *** ala are destula tehnologie la care au lucrat niste ingineri ,orice masina ai avea nu iti da dreptul sa vorbesti asa despre o marca..

roska 21-04-09 17:47

gargara... oricum se lanseaza noul m6 care e mult mai misto

[IlluSioN] 21-04-09 18:25

Quote:

Originally Posted by bytzu11 (Post 2250285)
WOOOW!!! TRACTOR TUNAT!!! super tare frate...sau mai bine lasa...ORIBIL!!!ce mai urata masina posibila!!!:evil:

dupa tine care ar fi cea mai frumoasa ? ::rolleyes2 x6 arata destul de bine mai ales cu pachetul acesta .. ii mai schimba din "face"

pharaon 21-04-09 20:19

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2252283)

Pleaca ba analfabeule inapoi la scoala, invata sa te exprimi, mai creste un pic si maturizeaza-te. Eventual treci si pe la psiholog sa iti vindece frustrariile.

marius3030 22-04-09 06:36

hmmmmmm....nu mi se pare cine stie ce masina,iar kitt-ul este super naspa.nici macar jantele nu se potrivesc cu restu.....bleaaaa

rider2009 22-04-09 12:25

ca forma e tare da prefer un ursuletz:)

allexutzzu 22-04-09 14:52

arata naspa...cel putin spoilerul fata parca e facut la nea` mitica in spatele blocului!

david_makaidj 22-04-09 14:59

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 2254964)
Pleaca ba analfabeule inapoi la scoala, invata sa te exprimi, mai creste un pic si maturizeaza-te. Eventual treci si pe la psiholog sa iti vindece frustrariile.

mai bine pleaca tu....FAN BMW CE ESTI...o astfel de tehnologie se afla in aproape fiecare masina.....tehnologie incepe cum ii de exemplu audi

david_makaidj 22-04-09 15:00

sau skoda..scz

adrian78bmw 22-04-09 15:06

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2257109)
sau skoda..scz

tu oare realizezi ce scrii?skoda=x6?cred ca o luna nu ar mai trebui sa scrii nimik pe forumu asta..

All times are GMT +2. The time now is 02:17.

- Copyright 2026 4Tuning