Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Petitie pentru spalarea strazilor din Bucuresti nu stropire (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/119353-petitie-spalarea-strazilor-bucuresti-stropire.html)

BC-20-LET 02-05-09 16:10

Re: Petitie pentru spalarea strazilor din Bucuresti nu stropire

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2261990)
Indiferent de ploaie, ninsoare sau alte conditii meteorologice, masinile lor sunt sunt curate, asta pentru ca au strazile curate!

Subscriu . In Londra o spalam o data la 2-3 saptamani si nici atunci nu era foarte necesar in conditiile in care circulam zilnic app 100km .

Ma uitam azi cu jale la masina, are 1 zi si ceva de cand am spalat-o si te murdaresti numai cat deschizi portiera .
Am semnat petitia si sper ca aceasta minunata procedura a lor sa ia sfarsit cat mai repede . :2gun:

nxtaz 02-05-09 20:38

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 2283033)
Subscriu . In Londra o spalam o data la 2-3 saptamani si nici atunci nu era foarte necesar in conditiile in care circulam zilnic app 100km .

Ma uitam azi cu jale la masina, are 1 zi si ceva de cand am spalat-o si te murdaresti numai cat deschizi portiera .
Am semnat petitia si sper ca aceasta minunata procedura a lor sa ia sfarsit cat mai repede . :2gun:

Compară şi umiditatea din Londra cu cea de la noi. La cāt de mult ploua acolo nu prea e praf...

BC-20-LET 02-05-09 23:28

Gresesti. Nu ploua mult precum crede toata lumea :idea: .

DTH 05-05-09 10:35

Deci , pana la urma s-a rezolvat ceva acolo macar sa zic de 10% ???

mihai88 05-05-09 12:58

nu o sa se rezolve nimic indiferent de cat se agita anumite persoane
in spatele stropitului cu care suntem obisnuiti stau oameni bine pusi cu buzunarele pline pe care pur si simlu nu ii intereseaza de efectele apei murdare,infecte,etc,ei uda pe timp de ploaie,fiecare cursa pe care o facea nea caisa cu cisterna ne costa
o sa se stearga .. ... .. petitia asta, asa de mult ii intereseaza

(si eu sunt printre cei care au semnat)cu toate ca nu cred ca o sa aiba vreun efect,nu uitati ca inca suntem in romania,unde banu si puterea primeaza asupra drepturilor oamenilor

(un exemplu, in germania am vazut trotuarele care aveau culoarea schimbata pe o latime de aprox 40 com de la spalat,se vedea clar pana unde a ajuns peria sa spele,vedem asa ceva la noi?.......NU si nici nu o sa vedem pana nu se schimba mentalitatea)

mau_ 05-05-09 23:00

am reusit meditizarea acestei petitii : articole in presa si emisiune in direct la tv + implicarea unei asociatii a motociclistilor din romania care a organizat un miting si strange acum semnaturi pe hartie solicitate la tribunal pentru inceperea procesului

astfel aceste semnaturi nu au fost si nu sunt degeaba in continuare = pe baza lor imi bazez o continua mediatizare in presa : ziare + tv + o reclamatia la directia de sanatate publica

multumesc celor peste 1100 de semnatari

http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html

julaikos 07-05-09 20:54

si semnaturile pe hartie unde se dau?
marti seara am spalat rabla,si am parcat-o in regie ,ieri dimineata(miercuri) toata partea stanga era plina de stropi ca si cand as fi trecut printr-o baltoaca de 10 metri lungime)
partea dreapta era curata(poate putin praf doar)
ma rog,toate masinile erau asa
sa-i ia naiba cu afacerile lor,am patit-o ca pe unele strazi inundate de ei ,sa fie sleauri pe margine si sa simt masina ca nu are aderenta,n-as vrea sa fiu pe motor in acele momente...

VENOX 08-05-09 15:46

am semnat-o si eu, foarte buna initiativa!

Mustang 10-05-09 13:14

Am semnat si eu petitia pentru ca nu se mai poate!

Strazile nu ar trebui udate (si nici spalate) pe timp de zi, cand circula o gramada de masini, pietoni, biciclisti si motociclisti.

Ieri am iesit cu masina, aveam 40 la ora pe limita de viteza de 60, cand ma trezesc la mai putin de 4 metri cu un pieton tembel care s-a hotarat sa traverseze prin zona nepermisa. In momentul cand am trantit piciorul pe pedala de frana, din cauza apei stropite de oamenii autorizati sa faca asta, m-am trezit ca ma duc sanie catre omul ala fara minte.
Am decis sa apas acceleratia si sa iau putin stanga de volan, trecand pe linia de tramvai, pentru a-l evita.

cls21b_EVO 11-05-09 12:44

In centru i am vazut de cateva ori pana acum pe cei de la Romprest care spalau trotuarele si stalpii mici cu detergent si perii...plus ca mai sunt si cei cu masinutele mici care sunt si cu perie si cu detergent.

Nu ca as vrea sa le iau eu apararea, sunt sigur ca ceea ce sustineti voi e adevarat si am semnat si petitia, dar pentru a ajunge la un numitor comun trebuie sa stim si despre ce vorbim.

Z L R 11-05-09 12:55

Tare topicu...merita toata respectu si atentie.....

Mustang 11-05-09 20:34

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 2307520)
In centru i am vazut de cateva ori pana acum pe cei de la Romprest care spalau trotuarele si stalpii mici cu detergent si perii...plus ca mai sunt si cei cu masinutele mici care sunt si cu perie si cu detergent.

Nu ca as vrea sa le iau eu apararea, sunt sigur ca ceea ce sustineti voi e adevarat si am semnat si petitia, dar pentru a ajunge la un numitor comun trebuie sa stim si despre ce vorbim.

Mosule, mai traiesti???? :)

Referitor la ce ai spus tu... ai dreptate: in centru asa se procedeaza. Dar ce e zona in afara centrului, se "trateaza" foarte flegmatic, fara detergent, numai cu apa... adica apa la masinutele respective IN CEL MAI BUN CAZ... Prefera sa ridice praful de pe langa borduri decat sa il ude...
Pai... asa nu se face... sau asa se face?!

bmwm5 11-05-09 20:37

sunt de acord sa se spele,dar nu in zilele cand imi spal eu masina,ca mi-o fac ca dracu

julaikos 11-05-09 21:44

sa se spele e una,sa se arunce apa e alta...
ma uitam azi in ploiesti ca se usca asa repede apa aia,si in urma se vedea mai multa mizerie pe partea unde au "spalat" aruncand apa....

mau_ 11-05-09 22:10

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2309506)
sa se spele e una,sa se arunce apa e alta...
ma uitam azi in ploiesti ca se usca asa repede apa aia,si in urma se vedea mai multa mizerie pe partea unde au "spalat" aruncand apa....

asa este

exista si iluzia ca ar fi mai curat dupa pentru ca strada a fost udata - este posibil pentru ca mare parte din praful de pe strada amestecat cu apa murdara este luat de masini pe roti si aruncat pe masinile din spate, pe pietoni, pe motociclisti etc

http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning