![]() |
Re: KING Media
Quote:
|
in sf ma mai apreciaza si pe mine lumea :hug: :hug: mersi:D
|
6 Attachment(s)
Next:D............ultima este doar de proba:) asa ca nu ma injurati :paper: :lol::lol:
|
Bestiala poza cu macaralele,dar si celelalte poze nu sunt mai prejos.
|
prima e modificata de tine ? :-?
|
din ce in ce mai frumos....
e bine my friend |
puteti sa nu-l mai incurajati ?
incurajati-l cand face ceva nu cand fura ca un paduke ... vrei sa faci ceva bun prietene ? incepe prin a NU MAI FURA pozele altora si a le corecta un pic ( inspre rau ) lumina, apoi a te semna pe ele, ne intelegem ? fii cuminte.. |
2 Attachment(s)
ms:D
santos usor tata ca poate iti pushca vreo vena:lol::lol: deocamdata nam dat in cap...pnm anyway..give a brother a shot..si tu ai fost la inceput si poate sti cum e...:sad: am vrut doar sa vad ce ziceti de editare..:???: niste poze facute de mine sami ziceti ce am gresit cand am facut photo si ce am gresit prin photoshop:rolleyes2 leam facut hdr si una dupaia iam dat black&white:-)dar va rog fara jigniri si alea alea ca nu vreau decat sa invat nu sa fur sau altceva:sad: voi stiti multe poate imi ziceti si mie cateceva sa iasa mai bine :rolleyes2 |
Pai ambele poze sunt arse... prima poza e stramba datorita perspectivei... alb negru este o solutie pentru a evita pozele arse... insa la tine sunt un pic prea...
|
6 Attachment(s)
cateva poze stock abea scoase din aparat( in sfarsit miam luat si eu un Lumix DMC - FS3) eu zik ca e bun de inceput:lol:
|
am dubii serioase ca stii ce este o fotografie stock...iar daca stii, atunci ar trebui sa iti dai seama ca astea nu sunt stock photography. daca te duci cu ele pe orice site o iti fie refuzate la modul grav.
|
in fine chestia e ca nu sunt editate in photoshop sau alt program
plm...dar dc sa mi le refuze macar sa stiu si eu ce am gresit:sad: |
Quote:
fotografiile stock sunt poze foarte bune (tehnic cat si artistic) care pot fi folosite de diverse firme/agentii/site-uri/etc pentru reclame/promovare/etc. |
aha mersi:D ce sai faci incepator prapadit:-P:-P
si cam ce am gresit cand am facut poza si ce as putea sa fac sa iasa mai bine? as vrea sa stiu ca sa nu mai repet:-) |
Cu timpul, daca vrei o sa inveti sa faci poze reusite.
Ai pus 2 poze aproape la fel.Trebuie sa inveti sa o alegi pe cea mai buna din ele , chiar daca sunt 20. Cand faci poza ca cea cu blocul si cerul , soarele trebuie sa fie neaparat in spatele tau astfel incat blocurile sa nu iasa foarte subexpuse ( intunecate) si nici cerul sa nu fie supraexpus (ars) ( foarte luminat) .Poti sa ta mai putin si de tehnica HDR. La orice ai face poza cel mai bine e sa fie soarele in spate :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning