![]() |
Re: Sandero MCV
arata bne! dar cum va arata sandero cu bot de logan?is curios!
|
Quote:
Deci din 2006 pāna in vara anului 2009 ,3 ani să se mătuiască :oops: ..nasol. |
Quote:
oricum va fi polisata si va arata uniform vopseaua. dupa cum spuneam, masina nu e inca gata. e lucrata intr-un service unde chiar se face treaba (service subaru - budeasa) |
bravo!!
interesanta chestie.. ma intreb cat la costat sa aiba o masina de serie "unicat". |
masina e gata dar a plecat si din pacate n-am apucat sa fac poze.
nu a costat mare lucru, deoarece piesele sunt de pe sandero de probe, masina care urma a fi casata la fel ca si restul. cel de la a.r. mai primesc piese de pe masinile de probe |
interesanta idee, eu am condus un mcv si nu imi place cum stai in el, dar nu asta conteaza, idee in sine e interesanta
|
Asta numesc eu o masina interesanta care chiar o sa atraga multe priviri pe strada oricum felicitari pentru proiect din poze arata super tare!
|
poate va angajeaza astia la dacia :) e frumos ce pot sa zic si ... inventiv cel mai mult :) spor la lucru in continuare :lol:
|
e ceva de genu e36 cu bot de e46 :lol:
|
Interesant transplantu asta...pacat ca vei fi nevoit sa faci masina cum a fost la inceput pentru ca sunt sigur ca vei avea probleme la RAR...In rest este foarte bine lucrat...
|
1 Attachment(s)
Deci, sper ca ai vazut ca e "vedeta" pe un site, da?
:) Si nu oricum, ci prezentata prin "poze spion"... |
ce se umfla astia ca vai ce o gasit:))
|
Sandero MCV va aparea si StiriAuto.ro, cu link catre voi. Sper ca nu se supara nimeni :).
|
http://www.autoblog.it/post/21319/no...iamera-kanjara
Ce tata mare? :D Mie-mi place cum arata. Parca da mai bine cu fata de Sandel, MCV-ul! ;) |
Si in ce hal bat campii aia ... :lol:
De unde si pana unde pregateste dacia Sandero MCV:lol: Hahahaha.. Ma bufneste rasul :)):lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning