![]() |
Re: jante 13`` care este dimensiunea????
:shock:Aste sunt CMS'uri cum erau o data in METRO,am dat 8 milioane pe ele:rolleyes2 am ajuns cu ele la vulcanizare am platit montatul si echilibratul cam 60 70 ron si 2 au mers 2 nu....turci astia:rolleyes2 bine ca mi am recuperat banii de ii dadusem pe ele nu am pierdut decat ce am dat la vulcanizare:lol:
|
incearca sa cauti cauciucuri 175/60/13, sau chiar 175/65/13, si o sa fie super bene. ciao, da-le o vopsea la jante, sau chiar 2...dar ai grija la culori cum le alegi.
|
Quote:
60 este latimea si 13 diametrul in inch? Si pentru jante care sunt toate dimensiunile? Diametrul in inch, latimea, nr de prezoane si distanta dintre ele? Multumesc. |
Quote:
|
Multumesc frumos RD-WOO.
Pentru jante stie cineva sa-mi spuna ce inseamna toate dimensiunile? |
Quote:
la fel si latimea lor (5,5J, 6J, 7J, 9J, ....) prinderea lor se realizeaza in prezoane (3, 4 sau 5) iar distanta intre ele se masoara in mm (98, 100, 114,3, ....) de aici si semnificatia cifrelor: R13" - 5,5J - 4x100 - ET49 |
Quote:
Si cum se poate corela latimea jantei cu latimea cauciucului pe care o sa-l pui? |
Quote:
ET'ul tine de jante, daca et'ul este spre exemplu 49 janta e mai in interior, adica tinde sa atinga arcul( ca idee ), daca et'ul este 33 , iese mai in exterior si masina o sa se vada ca un mic tractor. trebuie sa tii cont de et cand iti iei niste jante ca sa nu atinga la viraj maxim . |
in sfarsit am reusit....am pus cauciucuri originale pe jante , nu au fost probleme, jantele le-am refacut cu fibra de sticle si vopsit gri metalizat , dar partea cea mai haioasa este cea cu orientarea spitelor , pentru ca toare sunt in aceelasi sens, 2 merg bine si 2 parca ar merge inapoi, daca o sa va uiteti la poza care ap pus-o o sa intelegeti , si nu am avut probleme la prezoane , jantele au fost luate dupa un matiz dezmembrat... acum parca este mai sexy buburuza mea...este putin mai lata...:lol:
|
Re: Jante 13" - Care este dimensiunea?
2 Attachment(s)
Salutare!!! Eu mi-am pus la Cielo-ul meu jante pe 15'' Dezent F si anvelope Dunlop Fast Response 195/50 R15 si merg foarte bine insa odata am avut 3 persoane in spate si portbagajul incarcat si atunci mi-a mai atins uneori in spate la denivelari, gropi, insa pe drum drept nu au fost probleme. Sincer, acum imi pare un pic rau, cred ca ar fi mers si jante pe 16'' cu talon de 45 sau 40, am incercat cu alte jante de 16'' cu 195/40 R16 si nu au atins deloc doar cu mine in masina. Pentru ca sa nu mai fie deloc probleme, cred ca o solutie ar fi roluirea buzei de la aripile spate.
|
Re: Jante 13" - Care este dimensiunea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning