![]() |
Re: Matiz Sibiu
Nu erea omologata folia;)nici una din ele:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vorbesti si tu cu cineva care se ocupa de folii...(ii dai si tu o "atentie" si obtii hartiuta aia cum ca pe fata tu ai decat 10% sau cat o fi maxim...si tu poti sa iti pui si 50%...nu are ce sa iti faca;) daca asa scrie la "docoment" |
Quote:
De ce sa ii faci "corectitudinea" asta |
Eu la Espero le am ionizate si sunt destul de inchise si cele din fata, nu prea se vede prin ele, si nu s-a luat nimeni de mine, m-a intrebat dak e folie. Au vazut k sunt ionizate si nu au mai zis nimik:D
|
am auzit si eu asta cu ionizatu ca nu iti face politia nimik. Insa ce ma deranjeaza la ionizat e ca arata ca oglinda geamul si nu e tocmai frumos. Din punctul meu de vedere cel putin. NU vreau sa se supere cineva din cauza asta.
;)) |
ai dreptate! de exemplu la tine fiind masina alba nu ar da chiar asa bine:D, dar la mine cred k e ok ;)... cauta topicul meu si vezi poze cu masina mea
|
Daca ai scoate pleoapele, ai aduce stopurile la starea originala sa vopsite in rosu complet si ai pune si niste autocolant negru pe stalpi si ai scoate si tot ce e lipit pe haion... ar arata...suuuupppeeer :D
|
Quote:
|
Stopurile se pot curata cu nitrodiluant sau cu decarburol/decarbusolv...
|
Quote:
|
Stopurile se pot aduce la starea initiala,dar trebuie multa rabdare,le cureti cu smirghel si dupa le dai cu lac,eu am folosit lac la spray ca si eu le am avut negre;)
|
e bine de stiut, oricum nu am de gand sa le aduc inca la starea initiala. Mie imi place cum da pe masina si asa o sa le mai las ceva vreme
|
Quote:
Eu am incercat sa sterg cu acetona si a mers nemaipomenit. Mentionez ca Duplicolor am folosit pentru semnale sau stopuri...si ulterior daca am vrut sa sterg...ti-am zis...acetona de unghii "m-a salvat" ;) |
vazut masina live......arata binisor
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning