Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Oradea si premiantii ei (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/119153-oradea-premiantii.html)

aleks 29-04-09 00:50

Re: Oradea si premianti ei!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2274370)
cu mare placere man :) ma bucur daca sunt de folos :):):)
daca iti tragi fizicu prin oradea sa vii sa ma vizitezi la ''cotetzu'' meu :)

Chiar îmi pare rău că n-am ajuns, dar cum vin iar cum te vizitez, că mor de curiozitate să văd şi eu "boxa nr 1" de la service :lol:

V.Roberto 03-05-09 20:08

Re: Oradea si premiantii ei!!

Cu cateva masini am participat la showul din Debretin(Ungaria)cu urm.rezultate
Ervin locul 1 best Extreme Audi
Cristi locul 3 la DB cup categoria beginer C astra BLU
iar eu locul 2 la DB cup categoria beginer D cu 149 Db Tico

Doctoru' 04-05-09 18:18

Quote:

Originally Posted by V.Roberto (Post 2285536)
Cu cateva masini am participat la showul din Debretin(Ungaria)cu urm.rezultate
Ervin locul 1 best Extreme Audi
Cristi locul 3 la DB cup categoria beginer C astra BLU
iar eu locul 2 la DB cup categoria beginer D cu 149 Db Tico

Vreau sa va felicit pentru realizarile din Ungaria. Felicitari si la cat mai multe premii. Imi place sa vad k vestul nu se lasa. Hai Oradea!

SoundIdentity 25-05-09 06:41

se anunta incxa cateva evenimente de ex
in acest weekend la miskolc in ungaria un tuning show pe cinste ,duminica la baia mare liniute si un tuning show tuning si muzica,am mai primit o invitatie in a 2 a saptamana a luni iunie tot din ungaria de la cei din csenger unde oradeni sunt deja renumiti doar cu aceasta ocazie in alta locatie,si tot prin 14 iunie la satu mare se pregateste un show....
deci....incep tuningurile :)

SoundIdentity 30-05-09 22:04

azi am fost la miskolc a avut loc o etapa de db cup unde am reusit un rezultat de 159 decibeli si am fost ''cuplat'' itr-o categorie mai mare decat imi era locul deoarece masina mea este pregatita pentru un concurs pe nume db drag unde conteaza numarul de diifuzore marimea difuzoarelor inaltimea si pozitionarea incintei cablaje condensatoare etc etc iar la acest db cup unde participasem se pune accentul pe watii reali unde eu sunt dotat bine bine dar la acest concurs nu ma avantajeaza :):):) infine la categoria dintre profesionisti adca cea mai mare am reusit un locul 3 ,eu sunt multumit si de un loc 3 cand e vorba sa se calculeze wati.in celalalt concurs de db drag daca iau locul 3 imi refac toata masina....momentran nu e cazul...infine......
intr-un final a fost ok sincer putin se simtea criza economica si pe tuningati nu prea multe imbunatatiri ,dar ca si lume atmosfera a fost placut distractiv au fost si cateva masini din slovacia echipate tot cu ground zero...rezultate mari ,ground zero a fost cea mai galagioasa masina din eveniment :) pacat ca multi oradeni s-au retras din aceste placeri de a merge la asemenea evenimente....

aleks 30-05-09 22:20

Felicitări Sandu, reuşeşti tot timpul să faci figură frumoasă peste tot :)

Doctoru' 31-05-09 11:58

Felicitarile mele domnu' Sandu. Tineti-o tot asa! Imi place sa vad ca Oradea nu se lasa. WEST RULES!

margineanu ovidiu 31-05-09 15:08

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2366531)
pacat ca multi oradeni s-au retras din aceste placeri de a merge la asemenea evenimente....

felicitari sandu,si eu tot asa am muscat-o acum doi ani,macar tu ai luat podium dar intre mine si urmatorul(care sunt profesionisti,ca doar e categoria cea mai periculoasa)erau undeva la 6-8db,intr-adevar e pacat ca multi s-au retras,eu unul lucrez inclusiv sambata noaptea mai nou asa ca duminica pe la 9-10 cand ajung acasa......dar asta e,cand voi putea voi veni,ca vreau sa imi jurizez acum masina si in ungaria la o etapa emma,numai sa fie ceva aproape:)

V.Roberto 31-05-09 21:53

felicitari Sandu,159 ????db:shock::shock:

DR.ZOZO 09-09-09 21:37

Re: Oradea si premiantii ei

felicitari kopasz,in masina mea nu i-mi inchape nici un sub de 10 toli macar :(

DR.ZOZO 09-09-09 21:46

5 Attachment(s)
kopasz mit szolsz hozza ;)

valerutzz 10-09-09 09:51

Poze cu Civic Type-R cel alb din spate, nu ai ? :)
Pe ce sasiu sunt facute cele 2 replici de Lambo ?

SoundIdentity 11-09-09 21:01

ma zozo ma iti creste perucha :):):) da tot slaba vaca estii...........da ce rable ai acolo.......iti trimit niste stichere cu sound identity :):):)

DR.ZOZO 19-09-09 22:33

toate replicile de labo,si ferari sunt facute pe sasiu de toyota mr 2.cu type r nu ampoze ca la dus clientu deja,si nici nu aveam de ce sa ii fac.:(

CJ02VDV 09-10-09 09:18

si cat costa replica si cu ce motor?

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning