![]() |
cata verdeata in poza aia ... ultima data cand am fost nu mai exista ...hmnz ati fumat-o ?
|
yo tre` sa fiu de acord cu pitu` la acest topic!! NOStim, ne vedem maine seara sper!!!vedem maine dak mai iese ceva sau nu!! deshi mi`e greu sa cred!!....macar mergem la un suc:))))
|
pai am fumat-o innainte sa vii tu ca sa iti facem tie ciuda :mrgreen: nostim oricum maine te vad pe la ploiesti ca trebuie sa aduci filmu :mrgreen:
topicul trateaza cu totul alta problema, va rog!! ->tng |
daca vreti o intalnire mai mare mergem in bucuresti ,stabilim o data de preferat vinerea vb cu baietii si o sa iasa frumos zic eu .
vreti sa ne starngem si sa mergem impreuna la o intalnire mai mare in buc ? |
yo vreau :mrgreen:
|
LOL ,asta e chiar tare, 100 de masini, le punem pe camp sau inchiriem un stadion ceva
|
in Bucureshti se gaseshte loc pt. 100 de mashini!!! da doamne sa pot venii!:))
|
Stadionu Ilie Oana(Petrolul) Sta sa cada :wink:
Ce zicetzi ? Mere incercat ! |
interesting ideea doar_eu, dar e de vb mult, aprobari figuri shi ce drq o mai fi!! ar fi ceva belea sa ne putem strange akolo...!!!!vreo 50 de mashini:)))
|
ca sa ne strangem asha multi ne trebuie o curte ,o parcare privata :wink:
acolo ce poate sa iti mai faca ??daca facem liniste :mrgreen: |
Re:
1 Attachment(s)
SI EU VREAU SA NE STRANGEM IN BUCURESTI MAI CUNOSTI LUME + K O SA FIE SHOWUL MAI MARE SI DISTRACTIA TEBUIE STABILITA DATA SI ORA 8) :lol:
|
eu vorbesc de Ploiesti...la noi in oras daca e posibil
pe stadion in nici un caz nu o sa se poata :lol: ne-ar trb o parcare mare , ceva gen parcarea de la carefour :roll: |
100 de masini s-au strans in ploiesti...si nu a iesit deloc haos...nu de locatie de strans se duce lipsa...sau de masini care sa vina...
|
cand s-a intamplat asta ? :?
|
Credeti ca s-ar putea face ceva cu parcarea de la Carrefour ? :2gun:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning