Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa accelerare 402m Slatina (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/119099-cursa-accelerare-402m-slatina.html)

cryssl 17-04-09 01:56

Re: legale slatina

asta arata mai bine decat aman2..si cel de la craiova si cel de la pitesti..cel de la craiova a fost pe 2 benzi..cel de la pitesti pe 3..asta e pe 4..
asflatul este foarte bun..cu mici denivelari dar se iarta astea exista pe orice drum romanesc
zona de franare este imensa..o mica curba si apoi poti sa mai dai un 402 m

si la chestia cu spectatori o sa fie mult mai bine controlata treaba deoarece suntem oameni nu animale si sper ca nu o sa fie oameni asa de prosti incat sa intre pe partea carosabila..asta 1..2 sunt copaci din 2 in 2 metr..si cu banda si o sa fie ok..nu o sa poata fi intinsa banda sau rupta sau etc ..eu zic ca o sa iasa acceptabil..asteptam sa vedem

FeS 17-04-09 12:25

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2244092)
Tu ma faci sa ma apuc iar de linii :))

Chiar asa bobby? poti tu sa te lasi de liniute?

cryssl 17-04-09 12:31

in curand o sa postez formularele de inscriere finale pe prima pagina

bobby_gsi2 17-04-09 12:33

Mai am timp sa ma gandesc :). sa speram ca spectatorii vor fi civilizati...si sa iasa un eveniment ok.

cryssl 17-04-09 13:55

gata am pus pe prima pagina tot..se pot incepe inscrierile ..

ps : @ boby :D o sa fie :))am eu grija de asta acuma ca sunt si eu in echipa :D pun sarma ghimpata si tot nu o sa intre pe carosabil..partea bune este ca sunt 4 benzi..cat de neom sa fi sa intri pe partea carosabila..si inca o parte bune ca dupa cei 400 m urmeaza o curba deci tot publicu o sa stea in piramida astfel o sa poata vedea toti
am facut si poze le pun in primul post :D speram sa avem participanti ;)

ZerO_CooL 17-04-09 14:12

Limita de masini inscrise (80), traseu de intoarcere diferit de traseul de concurs... ar trebui sa fie o cursa reusita...

cryssl 17-04-09 14:23

o sa ne asiguram ca o sa fie pana la cel mai mic detaliu .. drumul este foarte larg ..si traseul de intoarcere foarte bun..nu o sa fie confuzii sau inghesuiala ..garantez .. va asteptam ;)

tin sa precizez ca o sa se tina o baza de date cu cei inscrisi in vederea selectiei pentru o echipa nationala ..

si garantam ca nu o sa se intample ca la pitesti / craiova...deoarece aici avem sector separat unde concurenti se pot intoarce la start si nu vor impiedica desfasurarea cursei ..si toti cei care se inscriu sa fie siguri ca se dau pe pista

toate detaliile se pot vizualiza in primul post ;)

kidu2006 17-04-09 15:06

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2246190)
gcat de neom sa fi sa intri pe partea carosabila..)

Sa tii minte asta s-o mai spui odata Duminica seara;)

cryssl 17-04-09 15:10

te asigur eu ca o sa fie ok.. la craiova a fost chiar vina organizatorilor .. acolo chiar nu aveai ce sa faci.. si la pitesti din partea publicului a fost ok nu au intrat pe partea carosabila sincer..ca s'au mai impis asta e ok dar nu au pus piciorul pe asfalt ..la pitesti a fost problema cu organizarea si cu spatiul de acolo..noi am incercat sa acoperim toate aceste minusuri ..

eu de azi pana luni nu o sa fiu in localitate.. asa ca daca nu va raspund la intrebari puteti sa sunati la numerele de telefoane postate ..o zi buna si va asteptam

Kiki 17-04-09 16:34

poti sa specifici te rog inca o data la ce mail trebuie sa trimitem formularu de inscriere?

JunKer_hP 17-04-09 17:14

Re: Cursa accelerare 402m Slatina

exista taxa de participare?

ZerO_CooL 17-04-09 17:36

Citeste regulamentul din primul post. E 50 de lei pana pe 25.04 la ora 17:00. Dupa aia creste taxa, dar e posibila inscrierea doar daca nu s-a atins numarul maxim de inscrisi.

Kiki 18-04-09 18:51

poate sa imi da si mie cineva mailul unde sa trimit fisa ca nu gasesc...mailul...

p_vio46 19-04-09 20:09

cryssl am trimis formularul pe mailul tau [email protected] ,se poate da o confirmare? , multumsc anticipat

scorpio GL 19-04-09 20:39

si eu astept confirmarea; nu de alta dar nu as merge 400km ca sa mi se spuna ca nu mai sunt locuri....

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning