![]() |
Re: From Russia with Love: BMW M5 auriu
E pă sistem turbo.Kitsch...nu ii va sta niciodata bine in asemenea culori unui bmw.Nu putea sa o lase cum a venit ea de la masa din germania?:cry:
|
foarte frumoasa culoarea
|
nu va place ...dar daca ati vedea-o vati face 78679 poze cu ea;) e o masina exclusivista a unui tip care se vrea exclusivist!:) bv lui...nu uitati ... porche-ul acela aurit..care a fost prezentat aici mai demult a fost furat recent:)
|
Quote:
|
Oi fi eu manelist si imbecil?
Mie nu mi se pare urata. Chiar merge>frumoasa. Nu e excelenta da e frumoasa. In privinta jentilor ar fi mers altele. |
nu imi place, dar daca o am o vand si imi iau altceva :)
|
ce inseamna sa ai bani ma...asta deja este ghertorie....baga-ti piciorul
|
Quote:
|
voturile is la misto, sunt cred care au facut conturi pe mai multe ip, si eu as putea, ca am dinamic, nu are cum sa fie pe placul atator oameni, commenturile sunt toate cu impresii de dezgust
|
mai bine o placa cu 'haur si era si antiglont :rolleyes2
ORIBILA ! Tiganie maxima :oops: |
Ahhhh MĪNCATZAS'........... FERENTARIST !00% exilat la rusi :D :D :D :D
Mai lipseste o familie tuciurie unde el la volan cu un zīmbet de reclama pt. pasta de dinti īsi arata "caninii" de culoarea masinii, PIRANDA īn dreapta cu salba de gologanii dupa gīt, din difuzoare URLA GUTZA sau FLORIN SALAM si pachetu-i complet :D :D :D :D :D :D (De ce naiba n-au īnchiriat aia de la Antena 1 masina asta pt serialu CLANU SPRĪNCEANA? ? ) |
trist....atat pot sa zic...
|
E mare pacat ca multi dintre cei care au bani de astfel de bijuterii isi bat joc asa de ele..
Vad din ce in ce mai multe masini tari batjocorite (vezi "arabia") si asta nu prea e bine.. Masinile astea ar trebui sa stea pe mana pasionatilor, celor care le-ar ingriji si care le-ar conduce asa cum trebuie... nu pe magheru cu mana scoasa pe geam... ( de exemplu ) |
Quote:
Stai sa-i vezi pe astia aici cu 160 pe autostrada cu picioarele pe geam sa-si aeriseasca CRINII cu HIGH SPEED si atunci mai vorbim. Apropo de masini aiurite (PARDON AURITE) Anul trecut la ESSEN MOTOR SHOW era prezentat un mertan alb cu dungi aurite si ceva "aolieu" pe la faruri. Avea numar de "TM" pe el :D Īn spatele lui un HUMERAS. Pe ambele, mai ca nu l-e baga nici dracu-n seama. Vezi Poza. |
tot ce pot sa spun e ca nu pot sa spun nimic ca-i saptamana mare da' dupa, il injur...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning