![]() |
Re: Record de viteză cu Reventon!
cand vad imaginile astea imi aduc aminte de SLR acela facut praf de un arab la 330 km/h....
|
frumos!356km/h....dar...la cum arata zici ca ar trebuii sa prinda 400+ !:twisted:
|
WOW WOW WOW , de 3 ori WOW
|
Quote:
oricum "no comment" :| |
nu are rost sa va mai contraziceti ... oricum si q 10km si fara 10 la viteza aia ce mai conteaza... eu am vazut tot 358km/h
|
358... si ce interior de avion.. astia nu au ce face la ora 5 dimineata.. doamne ce viata duc oamenii aia
|
alah erem bugiuc baran ghiurum meghel kebab shaorma............TRADUCERE: nu-s normali arabii:shock:
|
cel mai tare filmulet vazut in ultima vreme :shock:
:!: aia da viata :!: , cum zicea cineva |
arab money :D orcum e cam incredibil! 8 viteze sau mi se pare?:O masian e suer ii sta bine cu putin praf pe ea ii da o tenta de furios :D
Quote:
|
eu zic ca e intre 356-358 asa pare
|
Nimic impresionant. Viteza de top a unui Lp640 este 360km/h(357 mai exact). Asa ca: Avand in vedere ca Reventon practic este un LP-640 cu 20 de cai in plus, avand acelasi motor si aceasi acceleratie 0-100,n vad care ar fii problema ca acesta sa nu atinga 358. :???:
|
eu mai mult ma minunez de ce sosele au pe acolo...ca multi ca sa poata exploata masina la capacitatea maxima se duc pe circuit..dar asta a iesit asa putin prin oras...si ce sa mai spun ca in tunel cred ca innebuneau de sunetul demential al masinii..pt unii..nu ne ramane decat sa ne minunam si sa visam si noi:))
|
kamikaze ce sa mai
|
Incostienta asta ... oricum a doborad viteza declarata de ofiiali de la Lamborghini
|
ce frumos ar fi sa ies si eu seara sa dau o tura ca omu din imagini....felicitari lui...m-am nascut in romania asta e......
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning