![]() |
Re: Ce e mai scump decāt un Bugatti?! Un Veyron placat cu aur!
bine ca e matuit!! ca la 400km \h zicea lumea ca e stea cazatoare!!!!
|
arata super masina in desert pun pariu ca nici nu o vezi la o distanta mai mare :)) orcum e geniala masina
|
NU aceasta este cea mai scumpa masina din lume ... cea mai scumpa masina din lume este un Rolls Royce din anul 1916 daca nu ma insel , care este totodata si o piesa de colectie.Aceasta masina apartine cunoscutului prezentator TV Jay Leno si are o valoare estimata la 37 milioane USD :)
|
Quote:
Cat despre masina mie personal imi place,o prinde foarte bine culoarea,ceva extravagant a ajuns mai extravagant,ce urmeaza Buggati incrustat cu Diamante?:lol: |
Auzi,intre mat si o masina placata in aur as alege aia mat,pur si simplu nu imi place,chestie de gusturi.Ce treaba are cocalaru cu Nike ? Fiecare poarta ce vrea,ce isi permite,si scuza-ma daca gusturiile mele nu sunt la fel ca ale tale.
Sau nu zic tiganie,e un KITCH cum e acel M5 cu Haur pe el. Uite ce frumos arata Veyron MAT NEGRU(pacat ca nu s-a putut vopsi capota mat,sau infoliat ce e el) |
nau ce face cu banii...eu ma chinui sa imi vand masina pe bani de nimik si ei baga sute de mii de e in aur placat pe masini:)
|
asta chiar arata bine dintre toate celelalte masini placate cu aur. nu e prea stridenta si kitchoasa sa luceasca auru ala pe ea
|
frate asta nu e unica....asta cred ca ar da bine printre tigani...cred...dar nu asa se face o masina....a ta sa fie...stiti la ce ma refer
|
criza asta de ...:lol::lol: ce poti spune decat CRAZY ARABS :peace:
|
[QUOTE=Emin3m;2241810]Deci sincer in acest moment explodez,cand va aud ca ceva placat,poleit,infoliat in auriu,argintiu si mai stiu eu ce alte culori,gata tiganie.Pai cum sa va explic aici este conceptia noastra gresita: NU masina,NU culoarea este tiganie,ci noi suntem intr-o conceptie proasta.Daca are un tigan asa ceva inseamna ca masina e tiganie?Ce ar fi ca noi sa nu mai avem case impunatoare ca sunt tiganie.Ei Bine acolo in tara la el poate MAT-ul este o tiganie.La fel si la haine nu NIKE este firma de haine pe care cocalarii le poarta,Cocalari foarta haine NIKE.Acest lucru nu trebuie sa aduca vreun prejudiciu firmei respective. Destul cu off topicul dar simteam ca explodez:lol:
Cat despre masina mie personal imi place,o prinde foarte bine culoarea,ceva extravagant a ajuns mai extravagant,ce urmeaza Buggati incrustat cu Diamante?:lol:[/QUOTE si mie mi se pare tiganie!!! cum zicea cineva, cu banii aia puteai hrani o multime de oameni, poate mai multi decat ne imaginam buggati nu e masina de cumparat, decat daca nu ai ce face cu banii.... -> cazul de fata si il mai plachezi si cu aur, ca deh! sa vada lumea ca esti bogat si "shmek3r".. :lol: mi se pare snobism sa ai o masina asa de scumpa, sa te mai si dai mare cu ea... cand stii totusi ca altii mor de foame... sa fi atat de snob sa nici nu iesi cu ea, pe motiv ca o zgarii/ o murdaresti/ o strici. doar nu va imaginati ca isi face toate drumurile cu ea... :evil: pentru oamenii asta nu am pic de respect! de fapt, ce sa mai, nu sunt oameni :x |
Iti dai seama dak vine cu ea in Romania si yo zgarie anumiti baietasii in parcare? Cam nasol ca nu prea iese cu polish=))
|
de masina nu am ce sa zic , e perfecta, dar culoarea e urata
|
Quote:
Veyronul asta e oribil. Din ce am observat: Kuweit, Dubai, Romania + alte tari sufera de o grandomanie extraordinara! Si singurul lucru prin care pot demonstra asta este: poleirea masinilor in aur sau argint. Real smart! Valuarea mea - valuarea mia... nu o are nimenea... Cicalaca cichi cea... |
As vrea si eu un veyron placat cu aur, nu doar caroseria chiar si rotile, asa ca sa moara carcotasii de ciuda..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning