Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Hatchback - Modificari aduse (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119080-cielo-hatchback-modificari-aduse.html)

db 21 kat 19-04-09 15:17

Re: modificari aduse

poi la mn in oras nu prea sunt firme de publicitate:(
poate o sa gasesc prin targuri auto

banzay 20-04-09 21:16

Sigur gasesti si la materiale de constructii! Eu de acolo mi-am luat pt matiz :) Si la fel de sigur ca vei gasi si la targuri auto :)

db 21 kat 21-04-09 11:36

am uramt sfaturile voastrea si am dat jos autocolantul de pe faruri, si mi-am pus o un abtipild pe parasolar.uitati cateva poza. mai astept sfaturi

db 21 kat 21-04-09 11:43

7 Attachment(s)
si cred k asa am castigat si putina lumina in plus:D

andi_cimpean 21-04-09 13:05

mult mai frumos.
Bravo;) parasolarul puteai sa il iei alb...dar merge si asta;)

db 21 kat 21-04-09 14:42

1 Attachment(s)
parasolarul e pus de mine din autocolant si era najpa rau asa simplu, si i-am pus un abtipild. urmeaza sa comand un sticker 4tuning sa il pun in spate

am adus si eu cv nou la interiorul masinutei mele, da nu am terminat. o sa mai lucrez la interior zilele astea cand io sa ma duc q masina la un atelier sa fac bara, k m-a zgariat unu in parcare putin si o sa mai vopsesc si din plastice k sa nu murdareasca ala pistolul de vopsea pentru 10 cm de bara

o sa ii fac albe capacele de la difuzoare, plasticul din jurul schimbatorului si alea de la aeroterma de la geam.o sa revin q poze noi dupa ce o fac

Geo_ZGA 24-04-09 12:27

Re: Cielo Hatchback - Modificari aduse

Sfatul meu... mai bine NU. Albul, pe langa ca nu o sa dea bine cu gri (eu asa il vad, ca nu se asorteaza, chiar daca masina e alba), e pretentios si orice zgarietura o sa se vada. Si daca totusi esti hotarat sa vopsesti plasticele din interior, sa le degresezi bine si sa dai si un strat de lac peste vopsea.

db 21 kat 26-04-09 15:05

1 Attachment(s)
am revenit si eu cu o mica imbunatatire la sistemul audio.am gasit la o prietena un subwoofer p care nu il folosea,nu e de firma,da la ce muzica aveam eu p ea se aude super bn.sunt chiar multumit, tinand cont k trebuie sa dau pe el doar 1mil.q banii astia nu faceam mare lucru.

ALX THE BEST 26-04-09 16:27

Hmmm! Nu vad statia. Daca nu ai statie la un subwoofer nu vad cat de vine s-ar auzii.

B-64-KTL 26-04-09 18:22

Dar poate ca este un subwoofer activ....de obicei acestea de 25 cm sunt active.

db 21 kat 26-04-09 20:36

are statie incorporata

MirceaC20 26-04-09 23:26

ciudat...pt o statie incorporata sa aiba doar un amarat de fir...ala pare fir de boxe, nu se vede nici un fir mai gros de curent :-?? sigur nu dai in el ca intr-o boxa normala? zic asta ca si eu am un sub activ si itnra in el pe langa + - groase un REM si inca 2 RCA..la tine nu vad nimic

parerea mea, ca 1 mil pt sub, mai puneai 1 mil si iti trageai un cd player ceva ca vad ca e forumul plin de cd playere la 2 mil si crede-ma ca s-ar simti investitia

ps : de vreo saptamana am si eu pe mana un cielo hatchbak 98 coreea si m-am indragostit de ea, super fiabila si ieftina de intretinut, un raport calitate pret ff buna, ai facut o alegere buna in privinta masinii. salut !

DB.60.GIM 27-04-09 16:05

dorine dak nu scri p bara tokyo drift cu litere chinezesti tot degeaba=))|

db 21 kat 28-04-09 20:56

la mine era problema dedifuzoare ca la redare ma carpesc cu casetofonul si cd-player-ul ala din care transmit in casetofon.casetofonul e jvc si are 4/40 si e acceptabil.la subwoofer i-am adus doar un fir de 220v de lafirul rosu care vine la casetofon si masa am luat-o din portbagaj sa nu mai trag doua fire din bord, si am si un fir cu doua rca-uri care se duce de la casetofon la subwoofer. el are pe spate reglaj de bass si volum , un buton unde pot sa il dau p full-se aude si inalte in el,o rezistenta si inca o mufa care nu stiu pentru ce e.

banzay 29-04-09 12:51

Hm...trebuia sa faci lucrul ca la carte. Trageai frumos 2 fire aurite/argintante dealea direct la + si - de la Bateria masinii. Adica...asa stiu eu... sa iei + de la cass si - din portbagaj...nu prea imi suna bine :)

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning