![]() |
sa vada synkro topicul si va lamureste imediat... :) eu nu am auzit de asa ceva...
|
vad si eu topicul dupa juma de an.
in 2006 cei de la opel vor sa scoata un nou omega care sa intre la clasa de lux,si totodata cu asta vor face o noua masina de DTM care ar putea sa fie omega coupe sau calibra 2.eu asa am citit undeva pe la nemti parca. |
eu ma gandeam ca astia au scos speedsteru il loc de calibra
|
nu...urmasul calibrei este astra bertone , dupa care urmeaza vectra gts si urmeaza sa mai scoata ceva...in 2006.daca te uiti atent la cele trei,in special la spate...vei observa ca au cam aceeasi linie..
|
Opel Calibra, nu! S-ar zice k va aparea totusi o Calibra B care inlocuieste Vauxhall Monaro, dar nu se va fabrica cu volanul in stanga...
In skimb vor scoate un Opel Corsa in 2006 (are linile noului Astra), care arata bestial... Va aparea o noua Frontera, Omega, Zafira si un roadster (cel mai probabil fratele lui Speedster) cu un mooootor V8... PS: Am niste poze cu corsa, frontera, etc... dar nu le-am pus k as fi fost prea offtopic... dar dak vrea cineva le pot pune... |
vauxhallu este \"sub aripa\" opel deci practic este tot model facut de nemti
|
Da... dar asta nu inseamna k sunt obligatzi sa faca toate masinile comune... un bun exemplu este kiar Monaro... :)
|
corect,dar in mare parte,designerii si conducerea de la vauxhall sunt fosti(actuali) angajati ai opelului.
colaborarea intre cele doua firma este f stransa,si asta a luat nastere in urma \"cumpararii\" vauxhallului,opelului si altor multe firme de catre GM.dupa ce GM a renuntat la cele doua firma,ele au ramas foarte apropiate dar ca sa ramanem la subiect,conducerea opel se gandeste de mult la o a doua generatie de calibra,foarte mari discutii fiind inca de la astra bertone,o mare parte din personal dorind sa fie defapt generatia a doua de calibra,dar cineva cu putere mai mare nu a vrut....acu ramane sa vedem in 2 ani ce se face.... |
sincer eu imi doresc sa apara o noua calibra... pt k a fost (si este) o masina frumoasa si usor d modificat, motor bun si cautata peste tot in europa... nu stiu in afara europei
|
de calibra 2005 ce sa zic o sa ma uit la ea o sa o admir daca va aparea dar nu cred ca poate sa faca ce istorie a facut calibra modelu vechi!parerea mea :evil: :twisted:
|
Pai ce istorie a facut calibra?
Calibra a avut un deosebit avantaj si anume aspectul si calitatea la un pret accesibil!!! Asa potzi sa zici si de dacia 1300 ca a facut istorie in romania! :) Dar stai sa vezi ce face loganul!!! (30 de ani o sa-l tzina si p-asta) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning