![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Se-nfinge tare.....
Da, si eu sper sa iasa bine...momentan nu prea am mai avut timp sa ma ocup dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata soft-ul si apoi cu timpul sa ma ocup de designul interior si exterior....mashina arata jalnic...trebuie sa recunosc!!!! |
Frumos proiect. Am vazut masina in trafic acum cateva saptamani. :) Mult succes in continuare.
|
Quote:
|
bafta multa sa iese cum iti doresti !
|
deci...io zic sa te ocupi mai intai de exterior....sa nu mai "iese" radiatoarele alea p'afara atarnate asa...deci...atata am de zis...deci...bafta la proiect;)
|
dupa cum ne-a obisnuit....masina va iesi f.frumoasa si estetic.....
bafta boss.......;) |
o noua masina marca Bobi deci va asigur din ce am vazut eu pana acum ca va iesi forta rau!:twisted:
|
Nu am mai vazut pana acum in tara urs cum vrea sa il faca el la exterior .... acum asteptam sa vedem ce o sa iasa :lol:
|
nice din toate punctele de vedere ... bafta in continuare si fara incidente ...
|
foarte tare , sa ne ti la curent cum decurge treaba , si cand iesi din rodaj , apasa si u pe REC. :P sa vada si ochiu nostru ;)
|
Foarte frumos!
Sa ai bafta cu masina! Cat are-n bord? =)) :D |
1 Attachment(s)
Multumesc frumos pentru aprecieri. In general majoritatea pieselor sunt deja achizitionate pentru interior si exterior (spoiler fata spate, semnale, faruri Hella smoke, scaune sparco etc) singura problema ramane `timpul` ca sunt foarte ocupat cu munca. Tinichigeria este aproape terminata....i-am schimbat o aripa care nu era originala (d-aia turceasca) pica aiurea rau pe mashina, ramele de la geamuri care erau cromate (multumesc Tovarasu` Laf). De vopsit....cred ca mai e ceva de asteptat pana atunci..POATE AVETI SI VOI CEVA IDEI CU PRIVIRE LA ASTA (o sa atasez o poza by Shantzu cu o idee)
La motor mai am ceva mai mult....turbina mai mare si management! De asta oricum nu ma ocup eu asa ca nu este o problema decat financiara, Wpp si Hut ishi fac mai mult decat bine treaba.....MOTORUL ESTE FACUT INTEGRAL DE EI....Respect! O sa va tin la curent cu urmatoarele modificari si cu poze! Va salut! |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari.de cand asteptam acest thread...mult succes maestre...poate vii cu el la munca odata si odata
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning