![]() |
posibil sa fie in ciuda penibilitatzii
|
mie mi-ar placea sa vaz pe unu care are un OLTCIT modificat la motor si sa duca pana-n 100 de cai putere daca nu si mai mult.. atunci sa vezi concurentza.. ;)
Ia spunetzi=mi daca pui un carburatori in pluc catzi cai putere castigi?.. (ai doua).. |
Bossu': Oltcit de 100 cp... cam greu!
|
omu spera .. ce vrei t si tu acu :D
|
Eu cred k nu va veni nici un Oltcit pt k nu cred k exista vreun posesor de Oltcit kare sa dea 500.000 pe inscriere pt ca de bani astia isi cumpara o planetara sau altceva pt masina.In plus,dak Oltcitu nu e cat de cat aranjat si o dacie din 80 s-ar putea sa-l afume.Respekt
|
sa vina mai tata mai.... dar sa arate si el frumos.. cum arata avatarul lui gabi ... sau daca e in paragina... macar sa rupa... desi nu cred... :)
|
Asa e EvLSant0S, ai dreptate, oricum oltcit-ul lui Gabii ii beton.
Apropo, Gabi cat ai dat pe vopsea, ca arata beton nu gluma, tocmai a aparut prin Cluj un Oltcit cu nr. de Dej si arata bine. Cand ii fac poze il pun pe forum. |
...nu cred k cineva nu ar lasa sa se inscrie la cursa un oltcit ....la Ct-a au fost oltcituri si nu a ras nimeni de ele deci pot sa vina linistiti pt k nici in Bucuresti nu va rade nimeni de ei !!!! :peace:
|
Re:
Quote:
|
Ciclistule, ai comis-o cu nr.-le de DEJ :lol: :lol:
|
Sorryyyyyyyyyyyyy......se mai intampla si la oameni mari....:)))))
|
Re:
Quote:
|
lol
faza nu e cu tine.. faza e cu ciclistu... cam aiurit... nu-i ami dau sa bea... ghata... ii tai portzia de la damigeana cu palinca :lol: |
ai fain olcitul si ii cu nr de Dolj,albastru gabi tu trebuie sal stii cred....
|
Sunt chiar curios ce motor ar intra pe un Oltcit,un motor mai puternic ma refer.Gabi dak poti sa-mi satisfaci curiozitatea.Un motor de Renault 5 twin TURBO cred k intra lejer,si vei avea un Oltici de 150cp :D .Respekt
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning