![]() |
vezi pe site`ul lor k au mai aparut nishte informatii si pe net se gaseshte si un demo :) have fun ...
|
Re:
Super bazat...demo...imi pare rau ca nu pot sa il joc la mine acasa :(..nici 1 nu mi-a mers..l-am jucat prin vecini :D.
Ce-ti e si cu underground-ul asta...acu toti o sa isi faca masinile ca cele din joc (cateva elemente...)Si o sa se creada experti...cum au facut unii si pana acum... |
da=ti si voi link=ul cu demo-ul ca eu nu gasesc
|
da ma nici eu nu-l gasesc dati linkul cu jocul demmo
|
Re:
Intreaba-l pe psycho....ca el a zis de demo..Poate pune nishte screen shooturi...(cred ca asha se scrie :D )
|
vrem demo`ul
|
ce demo mai? poate full ca demo e demult
|
pe da atunci unde pot sa il gasesc?
|
asta nu mai stiu, pe net parca am vazut
|
Nu mintiti poporu' cu netu' ,ca n-a aparut nici cracku', nici varianta oficiala inca...
|
eu am vzut pe site-ul jocului, download U2 demo
|
o sa ma duc saptamana asta pe la tomis pe akolo sa vad daka a aparut nfsu2 shi dau cat costa numa sa il joc.
|
may joku oficial apare in noiembrie ... vroiam doar demo-ul ...
|
am vazut pe dc++ niste fisiere NFSU2CD1, NFSU2CD2 dar nu sunt altceva deact niste glume proaste, daca vreti sa aflati cand apar urmariti siteuri de \"specialitate\" gen ISONEWS, pe care se anuntza imediat cum apare versiunea pirat a unui joc
|
Jmecherii in underground 2
1 Attachment(s)
cum pot sa vand o masina?
si mai astept si eu alte jmecherii pe care le stitzi :P Ca doar in Romania sunt jmecheri cu doi de jm |
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning