![]() |
Re: E36 - The e36..
ms baietii acolo sincer sa fiu chiar nu am incercat..multumesc oricum pt ajutor..
|
as mai avea o intrebare..chestia asta ce as dori sa fac eu in legatura cu inca 1 toba..merita sa mai puna inca 1? se renteaza?are ceva avantaje? dezavantaje? multumesc..Va Doresc Sarbatori Fericite!
|
Quote:
E alegerea ta... O parere,o suspensie nu i`ar strica:lol: sa fii "mai aproape de strazi".:lol: pt ca masina e super ok. Bafta |
Quote:
|
masina a intrat la reparat:D schimb de bucsi..ulei..alea alea..intre timp masinuta a primit cateva cadouri jentiile din prima poza postata pe prima parte a treahdului sunt de 9.5 j pe 17..in data de 1 o duc la tinichigiu..si pe data de 6 e programata la vopsit.revin cu poze
|
unde o vopsesti? cat te costa?
|
Sa fii fericit ca ti-a iesit euro2. Eu cu 2.5 24v fara Vanos tot din '92 a iesit Non-Euro si am avut ce plati.
|
Quote:
pret: 600 euro |
Quote:
ma intereseaza si pe mine... Un raspuns pls...mai departe pe mess maine daca te prind. Ms :D Poate o punem de o hoinareala prin orash dupa ce e gata :lol::lol: :twisted: |
1 Attachment(s)
un mik ajutor va rog..ce parere aveti despre aceasta capota?e rentabila?unde pot gasii grilele pt ea?
|
multam pt ajutor..!
|
incet da sigur facem si noi modificari .. :) ... daca e ceva adunare.. sunama :)
spor la treaba cu masinuta :) |
incet incet park niciodata nu o mai termin...dar asta e nu am de ales...vreau sa iasa ceva frumos la final..hai numai bine!
|
Bafta cu proiectul !
|
Buna..de ceva vreme nu am mai postat,din unele probleme financiare chiar nu am mai putut face pe masina nimic..masina cam un 1 an a stat:sad:.
de 1 luna incoace chiar pot sa zic ca am avansat cu ea si anume Spoiler M3 Praguri M3 ornament spate in spoiler M3 Volan M3 Ornamente prag interior M3 Ornamente inchidere centralizata usi M3 Set pedale M3 Urmeaza:Bara stabilizatoare Wrc din aluminiu Eleron inca ramane de vazut serpisori supersprin + evacuare cap coada supersprint jenti scaune tip scoica faruri stopuri si as mai putea enumera Mi-am propus in in anul acesta sa termin masina..incet dar sigur vreau ceva frumos deoarece imi doresc sa pastrez masina ft mult timp... revin cu poze:D:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning