![]() |
Re: Toba sport Tico
Nu am facut din cauza ninsorii. Nu pot ajunge cu persoana care imi ofera toba finala cadou, la service, din cauza ninsorii (are body kit complet si cand e zapada nu conduce masina). Sa treaca vremea asta urata si fac.Nu e graba.
In legatura cu diametrul tobei, nu am de unde sa stiu pana nu ajung acolo si mecanicul se uita sub masina si la toba finala sport...El stie si el imi comanda toba (asta daca nu are deja). Va tin la curent si poate fac si poze cand masina e ridicata si se lucreaza la ea ;) |
Nu de toba era vorba... in general, tobele sport, au diametrul de intrare/iesire mai mare. Eu ma refeream la teava, ca de 50 e prea mare, fata de 33 stock la tico.
|
La tico de la detenta in spre finala ar merge de 40 dar pana in detenta nu are rost mai mult de 33, galeria de evacuare ar trebui schimbata cu niste serpi de 33 ... ! Cel mai frumos zgomot de tico care l'am auzit a fost la cineva aicea in craiova care are finala sport de carbon de motocicleta de 750cc parca ... avea un sunet demential !
|
pana la urma ce a iesit? ca sunt si eu curios :-? poate imi montez si eu ceva asemanator :)
ah da si evident cam la ce bani :) ? |
M-am lasat de treaba asta deocamdata, din cauza oamenilor care "nu prea au chef de munca" din cauza ca e Tico.
Dar ideea este ca trebuie un traseu de 38cm fata de 33cm stock ca sa fie totul ok, si o toba de mijloc sau finala + un racord nou (fara nimic altceva pe toba) Voi realiza si acest lucru dar in 2-3 luni cred ca acum sunt ocupat cu altele. |
Quote:
parca nu isi luau tot banii aia ... dar de... ce sa le faci ? :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning