![]() |
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Pe mine niciodata nu m-a deranjat cand au luat premii cluburi mai mari si mai bine pregatite decat noi. Nu m-as putea ridica niciodata, dar niciodata, sa zic: De ce a luat premiu un club ca anonymous sau ca insomnia, nsl si inca vreo 2-3 poate, dar cand vine shine runner racer, cu masini "imprumutate" p.t show, rasul youtube-istilor, gluma - glumelor, sau cand un club ca wanted cars, un club cu masini stock care nu au trecut inca la stadiul de capace la jante de tabla, black window - care au expus un logan de taxi cu caseta pe bancheta din spate, itzi ocupa locul de pomana in romexpo, atunci cand o masina full aerografata (superb nu am ce zice) iti ia premiu la paint (cand aici ar trebuii sa fie vorba de artwork), cand un tico care arata la fel de 3 ani, cand se foloseste autocolant negru mat in loc de vopsea (investitzie de cateva milioane) dar se umfla ca si cum ar fi moashtele nustiu carui sfant... si imitatie de carbon 3m ca element de tuning in locul capotelor veritabile din fibra de carbon... cand se iese din romexpo si se vad ditamai pietroaie ramase de la masile ce au fost adevarate low-ridere in timpul showului... mai pot zice ceva? Romania 2009 - tuning comunist si partinitor!
|
Oricum, aceste mici amanunte prea putin conteaza, nu as vrea sa deviem de la subiect, pe viitor vom incerca sa ne pregatim din ce in ce mai bine, pentru ca pasiunea e a noastra si putem tine fruntea sus mereu, chiar daca nu avem 50 de cupe in vitrina obtinute fraudulos. Imi cer scuze ca m-am incis asa de tare! Rog pe foto team inferno sa inceapa sa urce din poze! ms frumos
|
43 Attachment(s)
;) ;) ;)All picture's and movie drift
|
ce pot sa zic dekt Felicitari Inferno MotorSport pt cum ne-am prezentat la acest salon.Eu personal zic k am fost mai bine k anul trecut si sper k la anu sa fim mai bine k anu asta.Tzin sa felicit mashinile kre au fost prezente la demonstratzie din Drift Team-ul Inferno si anume:Johnny,Tataica,Jakal,XIX cat si pe ceilaltzi baietzi din aceasta echipa kre nu au fost prezentzi(in fond putzin conteaza ce vede "lumea" mai frumos e knd va vedem noi pe totzi al treaba).Cat despre premii si alte dastea......nu mai are rost sa speram la asa ceva,in fiekre an cineva acolo cred k are pik pe noi....in fond nu cupele fac k un club sa fie peste noi......chair dak nu avem cupe eu unul consider clubul superior multora prezente la acest salon.Cu respect pt tot Clubul Inferno MotorSport----Iubesc fratzii mei!!!
|
Frate ce pot sa zic,am fost cam surprins ca nu ati luat nimic,ma asteptam sa luati o cupa pentru ceva acolo sincer:???:,plm,mie chiar mi se pare aiurea si`mi pare rau,ca stiu ca v-ati chinuit sa faceti si voi ceva frumos!Dar cum ai spus si tu Luciane si cum o stim cu totii,asta e ROMANIA :-j
Oricum ati avut masini de aratat,tot respectul;) Va felicit personal pentru tot,si va mai strang odata mainile/manutele cand ne mai vedem,pe fete vi le pup,in special p`aia mica mica mica:-P P.S.: Poza mea unde e?!?!:shock: |
hehe poza ta nushtim exact unde e =)))))
|
Quote:
|
Luciane nu prea mai am ce adauga...Ai spus tot ce a fost de spus intr un mod cat se poate de frumos...Cand am zis ca 4tuning e o afacere mi s-au sters posturile..asta e..
Discutam noi toti ;) |
Multumim frumos Kidu si tuturor acelora care prefera calitatea si corectitudinea in defavoarea cupelor. Inferno motorsport atata timp cat va fi sub conducerea mea nu va lua niciun premiu, si asta o zic, pentru ca nu avem de gand sa pupam in cur pe nimeni si nici sa tinem reviste 4Tuning la stand sau bannere. Si ce sa vezi, nu ne lasam nici de data asta. Si promitem lucruri din ce in ce mai calitative si mai potrivite pentru anul in care ne aflam! Mici dezvaluiri in curand!
|
Luciane felicitari pentru stand eu unu mi a placut ce am vazut la voi sincer meritati o cupa pentru volvo nu am mai vazut un volvo ca ala :shock:
|
Multumim Browser, volvo-ul a venit pe platforma direct din vopsitorie, neparcurgand nici macar 1 km pe rotzile lui, dar plecand pe ele. O marca de masina destul de dificil de modificat, dar nu imposibil.
|
Astept sa intre JohnnySG :) sa ne povesteasca si despre drift, pentru ca eu nu pot vorbii pentru ca nu am fost tot timpul acolo. Un lucru e clar... :) Baietzii sunt antrenatzi, desi primul cuvant care mi-a venit in minte a fost dresatzi ca sa se scoata in cele din urma bani frumosi de pe urma lor, pentru ca altfel se poate promova "cei mai tari drifteri din romania" si altfel suna "burnout event", unde vin totzi "nepriceputzii" si sparg gume. Doar vreau sa va aduceti aminte, aceeasi locatie, dar anul trecut, cata lume a adunat evenimentul si ce succes a avut. Si mie personal mi-a placut mai mult. Una e sa vezi free style-uri reusite si alta e sa vezi incercari de drifturi, si aici nu vorbesc doar din punctul meu de vedere. Oricum, astept parerea lui Johnny SG
|
Acest 4tuning event a fost pe departe un eveniment reusit, la expozitie aranjarea standurilor de catre 4tuning a fost jalnica, nu aveai pe unde sa treci sa vezi si tu o masina si cand gaseai un culoar mai mare dadeai de un stalp fixx pe mijloc, la drifturi a fost frumos cand au intrat cei care au facut regulile acolo ( stiti voi bine cine) atat! nu poti da un cerc/drift cu o pisica 1.8 pe langa bordura la fel cum dau cei cu 2.5 12v T si aspirat...oricum, maxim respect tuturor de la drift, celor care s-au inghesuit pe "marile" culoare de la expozitie.
La fel cum spunea si lucian, NOI NU PUPAM IN CUR pe nimeni pt o cupa/diploma/medalie etc. respect tuturor celor care au participat la acest "mega" salon, asteptam 1 mai si salonul de la constanta (acolo cel putin nu tre sa pupi p cnv ca sa iei) RESPECT !!! |
6 Attachment(s)
Un set de poze cu dedicatie de la mine ;).... restul pozelor or sa apara in zilele urmatoare ... Lucian si Bogdan stiu si motivul pentru care nu am reusit sa pun toate pozele cu voi de la eveniment :)....
Attachment 872028Attachment 872029Attachment 872030Attachment 872031Attachment 872032Attachment 872033 |
la saloane a fost haos total multe masini stock care nu aveau ce cauta(parca era salon de tuning:))iar la drift sunt cam dezamagit deoarece:
1.joi au spus sa vina masinile din bucuresti si ilfov pentru starea tehnica si sa dam un cerc sa vada dak avem blocant dar baietii au schimbat brusc regulile si neam trezit pe traseu ceva toatal nou cred pntru majoritatea.Dar sa zic si o chestie buna despre ei -neau lasat sa ne antrenam 2.ne-au chemat mai devreme cu cateva ore ca sa ce..... sa vedem niste scutere obosite 3.sambata pista era plina de cauciuc si cam la toti ne aluneca fata----parerea mea este ca puteau sa o curete,dar............ce-i intereseaza pe ei 4.duminica...........parerea mea este ca Mouse merita locul nu e46 M3 care a avut 2 soferi. Parerea mea personala:cred k au fost niste aranjamente,dar noi stim ce putem si cu asta am zis tot. ps:cand m-am referrit la aranjamente nu am zis k de ce nu am intrat eu mai departe pentru ca sincer nu meritam deoarece am dat foarte prost sambata dar cat sa-i cer la un 1.8 fara blocant,m-am referit la altii care meritau sa ocupe primele locuri dar asta este Mouse nu are M3 ci un amarat de urs |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning