![]() |
Problema venirii noastre sa ridicat in consilu la fiecare intalnire Evolution Crew.Nu se stie dak avem cum MOMENTAN !
In mare parte din cauza Sesiunii de examene de la Facultati. Iti dai seama ca, nelipsind pana acum de la nici o etapa sau antrenament dBDrag ...nu ne ar parea bine sa nu venim.In orice caz, speram ca timpul sa le rezolve pe toate...(cat de cat ). Am inteles treaba cu Zozo ...Tin sa mentionez ca sunt, cat de cat, la curent cu lucrarile lui , cu ce stie sa faca in general, sper doar, ca prin el cat si prin alti oameni, sa fim cu un pas mai aproape, de ce este \"afara\".Cu cei de \"afara\" ar trebui sa fie adevarata COMPETITIE ! O modestie mai mare si o gandire mai pasnica ne ar ajuta foarte mult,pe multi dintre noi ...ROMANI ! Va salut ! P.S: Dak nu venim, sa dati pe \"teava\" o palinca si pt. noi! :wink: |
Re:
Quote:
|
Te rog sa vorbesti si pe intelesul bucuresteanului. ok ? :wink:
|
Re:
Quote:
DECI FACE-TI TOT POSIBILU DE VENITI! |
:lol: :lol: :lol:
Se pare ca esti un tip destul de ok, spre deosebire de prima etapa dBDrag cand ai parut foarte \"distant\"(in cuvinte frumoase) . :wink: On-topic : Incercam...incercam si iar incercam. :roll: |
Re:
Quote:
|
Data exacta a concursului nu a fost anuntata oficial...oricum EVO CREW trebuie sa fiti prezenti...veniti ca va fi week-end si nu e tare greu de facut cativa km...noi ii facem oricand trebuie sa mergem catre Bucuresti...nu exista sa lipsiti!!! Bafta
|
Eh....stiu ca voi ii faceti oricand trebuie ...am vazut !
V am zis nu stiu ...dak se anunta ceva nou , o sa comunic. In orice caz ...asta ar fii singura etapa la care nu este sigur dak venim sau nu , pt. ca in rest...nu scapati de noi , sau de Tatal si Fiul...(kicker) :wink: :twisted: |
Pe 25 februarie o sa apara si golfu' lui Alexandru? Are cineva poze sa imi trimita cu masina??
|
CINE VA PROSTIT CA EU NU VIN SA PARTICIP LA DB DRAG PE 25 ,VA INSELATI AMARNIC BAIETI,ANUL ACESTA NU RATEZ NIMIC .RUP TOOOOOOOOOT
|
daca faceti niscai sferturi de mila vine si Timisoara cu mic cu mare
|
Salut! sunt un baiat din oradea am facut cunostinta pe aeroport cand ai fost la curse de viteza. daca te rog nu imi dai id tau de messenger vreau sa vb cu tine despre masina un prieten vrea sa isi cumpere o honda ca si a ta. Multumesc!!
|
cls21b_EVO... Putem sa avem noi grija de \"Tatal si Fiul\"? :twisted:
PS: Daca nu veniti voi de buna voie rugam pe cineva sa va aduca fortat. :lol: |
:lol: :lol: :lol: Rellax ca de obicei ...Dubios de amuzant... :lol:
Poate ne trezim pe 24 ..legati toti la ochii , intr o duba cu ak 47 ele la cap , in drum spre Oradea..... :lol: Esti un fel de Ciupanezu pe acolo ah ? :lol: :lol: Si cum propui sa ai grija de Tatal si Fiul ? :wink: |
Scuza-mi lipsa de cultura...nu-mi spune nimic \"Ciupanezu\". :lol:
In afara de AK47, totul e realizabil. :twisted: Cat despre \"Tatal si Fiul\"....au ei si nasi. :twisted: :twisted: :twisted: Daca nu stiti, va explicam... Daca nu puteti, va ajutam... Daca nu vreti...va obligam! :lol: Stii tu cum zice popa... Tatal, Fiul....si Sfantul Duh...aka nashu. :lol: :twisted: :lol: :twisted: PS: Merci de editare. :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning