![]() |
Re: Facelift pentru Mercedes S-Class
e frumos , e mercedes , dar mie tot mai mult imi place E-class :D
|
e mijto mai mijto dekt varianta principala asa mi se pare
|
cel alb e criminal...
|
Cu leduri...fara leduri..din partea mea si lumanari sa aiba :X:X:X
|
cand spui merc... ma mir totusi ca n-au schimbat nici macar un coltisor din forma farurilor
|
super. facelift-ul e minor ... dar de efect. imi place si la exterior si la interior ce au facut. numa ca nu imi imaginam si un S cu led-uri. dar pana la urma sa inteleg ca o sa devina obligatorii?! o sa turbez de tot cand o sa vad led-uri pe toate mercedesurile si bmw-urile. dar in fine , noul S e prea frumos. asteptam cu nerabdare varianta AMG.
|
am citit argumente pro si contra mie imi place faceliftul arata foarte bine suntem in 2009 nu in anii 90 asta pt cei care comenteaza infuzia de leduri
|
Quote:
|
Masina arata bine , oricum arata bine si inainte .Oricum astept sa vad live unul
|
Eu nu as fi integrat LEDuri in faruri, aduce prea mult a A6 felul in care sunt pozitionate, in rest masina arata intr-un mare fel.
|
Tare, din spate zici ca e Maybach :lol: Nu-mi plac insa de nici o culoare ledurile integrate in faruri..alea numai la audi arata bine :|
|
Quote:
|
Degeaba iubesc eu bmw,tot s classe mi se pare mult mai elegant,seria 7 mi se pare o caramida pe roti no offence dar asa este ! insa CLS`ul mi se pare si mai elegant. sorry 4 off topic
|
Quote:
|
e k si infinti pt nissan sau k si lexus pt toyota,sau mi se pare mie ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning