![]() |
Re: GM va aduce la Salonul Auto de la New York un vehicul electric de două persoane
pe bicicleta poti sa porti o vesta reflectorizanta, te mai vede lumea in trafic, dar sa stai cu oul ala intre SUV-uri la semafor e ca si cum esti in cusca leului! traiasca bicla, mai facem si noi miscare
|
Re: GM va aduce la Salonul Auto de la New York un vehicul electric de două persoane
ceva asemanator era in filmul wall-e :| nu imi mai place... :)))
|
hai cu bicicleta
|
si eu prefer tot bicileta pentru ca e ecologica si faci si sport in acelasi timp
|
cred ca mai multi prefera bicicleta....daca am face o extreagere cred ca e BITA la putere
|
apropos de 0 emisii...ecologie....hmmm...sa zicem...voi cum credeti ca se produce curentul care alimenteaza jucaria?!eolian ;)(~0% emisii) ..f f f putin..parerea mea este ca pana nu se termina tot ceea ce inseamna combustibil
fosil nu avem nici o sansa..mai ganditi-va |
Quote:
|
totusi are jante misto :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning