Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Pininfarina Hyperion este de vânzare (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/117937-pininfarina-hyperion-vanzare.html)

dede20 07-04-09 20:30

Re: Pininfarina Hyperion este de vânzare

Copie dupa Rolls`ul Drop Head Coupe proasta , seamana mult cand te uiti la ea cu Kitchul` ala de chinezism copiat dupa Rolls Royce ... nu imi place deloc , forma ciudata + uitat-va la poza cu bordul care are foarte multe elemente de la cel al Rollsului` ... Cu 4,4 milioane imi fac o colectie de supermasini . F430 , Murcielago , M6 , Zonda , SLR.... si mai imi raman si de benzina .

LilBitCosmin 07-04-09 20:32

Quote:

Originally Posted by dede20 (Post 2219565)
Copie dupa Rolls`ul Drop Head Coupe proasta , seamana mult cand te uiti la ea cu Kitchul` ala de chinezism copiat dupa Rolls Royce ... nu imi place deloc , forma ciudata + uitat-va la poza cu bordul care are foarte multe elemente de la cel al Rollsului` ... Cu 4,4 milioane imi fac o colectie de supermasini . F430 , Murcielago , M6 , Zonda , SLR.... si mai imi raman si de benzina .

nu e copie.. e chiar un rolls :|

Cr0c0 F 07-04-09 20:49

o cumpara diaconescu si pe asta:))

ovydioo 07-04-09 21:04

un rolls unicat! sunt curios cat o sa valoreze masina asta peste vreo 40 de ani

marius3030 07-04-09 21:28

OMG..4 500 000 pentru o masina?mi se pare mie sau e fffffff piperat pretul?

Tonnyb 07-04-09 22:41

Frumoasa dar prefer un drophead normal. Pretul no comment

bogg 07-04-09 22:54

Quote:

Da-ti log out. :)
Defapt... stai. Masina a fost construita de divizia pentru proiecte speciale a casei design. Nu in fiecare zi Pininfarina creaza un model pentru un singur om, acesta a cerut ca plansa de bord sa fie modificata pentru a face loc unor compartimente capabile sa gazduiasca 2 pusti de vanatoare(milionarii sunt de obicei excentrici)
Masina dezvolta 455 de cai, la fel ca Drophead si face suta in 5,7secunde
Hyperion provine din mitologia greaca si este unul dintre cei 6 titani.
Acum da-ti log out.

mihai88 07-04-09 23:02

s-a saturat mosu de ea

LilBitCosmin 07-04-09 23:39

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2220143)
s-a saturat mosu de ea

crd ca vrea sa vada daca gaseste un jiji care sa o cumpere la pretu' ala :D

SV25MBN 08-04-09 01:50

Quote:

Prosti astia de la Pininfarina nu? Ce tarani, fac o copie asa proasta.. nu face mai mult decat 50.000 euro.. nu? Ce prost trebuie sa fii sa cumperi asa ceva. Pff... du-te pe alte forumuri frate.

best_fan 08-04-09 09:54

mi se pare mult prea scump , doar sa nu ai ce face cu bani , sa fi vreun bill gates , sa ai miliarde

CataNOS 08-04-09 20:34

urata cu spume, din toate unghiurile. Si ce daca e unicat daca arata ca porcu?

Rolls Drophead arata de un milion de ori mai bine.
Maybach Exelero http://www.niot.net/niot_570/maybach...net%20(33).jpg e cu vreo 3-400k EUR mai scumpa dar nu exista termen de comparatie cu papagalul ala.

De banii aia iti iei un Veyron si de restul bagi benzina in el pana la adanci batraneti.
Sau, cu aceeasi bani iti iei o flota de Gallardo si iti deschizi rent-a-supercar :D

C63 AMG 08-04-09 21:29

Ce-i cu hidosenia asta frate ? :shock: Si nu incepeti cu "e Pininfarina" ca in ultima vreme numai rahaturi au scos...vezi Ferrari Cacalifornia. Eu sincer n-as da nici 10000 de euro pe ea, de fapt nici gratis daca mi-ar da-o cineva nu cred ca m-as urca in ea.

DiavoLLo 08-04-09 22:58

e superba.......

liviu_ok 08-04-09 23:04

Pe criza asta nu cred ca o va vinde !!:D

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning