![]() |
Re: Pininfarina Hyperion este de vânzare
Copie dupa Rolls`ul Drop Head Coupe proasta , seamana mult cand te uiti la ea cu Kitchul` ala de chinezism copiat dupa Rolls Royce ... nu imi place deloc , forma ciudata + uitat-va la poza cu bordul care are foarte multe elemente de la cel al Rollsului` ... Cu 4,4 milioane imi fac o colectie de supermasini . F430 , Murcielago , M6 , Zonda , SLR.... si mai imi raman si de benzina .
|
Quote:
|
o cumpara diaconescu si pe asta:))
|
un rolls unicat! sunt curios cat o sa valoreze masina asta peste vreo 40 de ani
|
OMG..4 500 000 pentru o masina?mi se pare mie sau e fffffff piperat pretul?
|
Frumoasa dar prefer un drophead normal. Pretul no comment
|
Quote:
Defapt... stai. Masina a fost construita de divizia pentru proiecte speciale a casei design. Nu in fiecare zi Pininfarina creaza un model pentru un singur om, acesta a cerut ca plansa de bord sa fie modificata pentru a face loc unor compartimente capabile sa gazduiasca 2 pusti de vanatoare(milionarii sunt de obicei excentrici) Masina dezvolta 455 de cai, la fel ca Drophead si face suta in 5,7secunde Hyperion provine din mitologia greaca si este unul dintre cei 6 titani. Acum da-ti log out. |
s-a saturat mosu de ea
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare mult prea scump , doar sa nu ai ce face cu bani , sa fi vreun bill gates , sa ai miliarde
|
urata cu spume, din toate unghiurile. Si ce daca e unicat daca arata ca porcu?
Rolls Drophead arata de un milion de ori mai bine. Maybach Exelero http://www.niot.net/niot_570/maybach...net%20(33).jpg e cu vreo 3-400k EUR mai scumpa dar nu exista termen de comparatie cu papagalul ala. De banii aia iti iei un Veyron si de restul bagi benzina in el pana la adanci batraneti. Sau, cu aceeasi bani iti iei o flota de Gallardo si iti deschizi rent-a-supercar :D |
Ce-i cu hidosenia asta frate ? :shock: Si nu incepeti cu "e Pininfarina" ca in ultima vreme numai rahaturi au scos...vezi Ferrari Cacalifornia. Eu sincer n-as da nici 10000 de euro pe ea, de fapt nici gratis daca mi-ar da-o cineva nu cred ca m-as urca in ea.
|
e superba.......
|
Pe criza asta nu cred ca o va vinde !!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning