![]() |
Re: vand tot :|
nu sunt cu capac, am un singur capac, care e folosit, dar nu l-am verificat,e posibil sa mearga foarte bine.
sunt delcouri clasice, cu platina.. 50 de roni toata sacosa, 4 buc |
daca ai putea astepta pana pe 10 mai cu ele ca sa pot ajunge in iasi as fi recunoscator. id mess sebabaur, daca vrei da-mi add
|
din punctul meu de vedere, ti le pastrez,dar daca apare cineva mai repede....
nevoie de bani e crancena la mine :( |
s-au dus bucsele de punte spate cu tot cu capacele si garnituri anti praf pentru ele.. sa le foloseasca cu placere cine le-a luat!
mai am marfa... |
upp!!!
|
sussssssssss!
|
piese noi,multe si utile... suuuuuuus!!!
|
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!!!!!!
|
suuuuuuuus!!!!!!
|
si mai suuuuuuuuuuuuuuuuuus
|
nimeni, nimic? nu va trebuie nimic de mai sus??
|
update:
5 rulmenti cu ace - 10 lei buc NOI 2 bucse superioare amortizor fata (alea desfiletabile)- 10 lei buc NOI 1 bara fata model club - 40 lei NOUA (bonus 2 bandouri la ea, unul nou) 1 set "crose" sau "coltare" bara fata - 15 lei NOI 1 set idem bara spate - 15 lei NOI 1 bara spate model club - 30 lei NOUA 2 buc garnituri anti-praf rulment fata daca nu ma insel.. pentru cine e interesat, fac poze. - 5 lei / buc 2 garnituri anti-praf pentru rulmentii cu ace - 5 lei / buc noi 1 capota fata fibra NOUA - 100 lei 1 rama tabla parbriz pentru cei care au rugina sub cheder - 50 lei noua 1 ecran calandru nou 2 buc - 20 lei 1 suport nr fata club (ala original de vine sub bara metalica) nou - 20 lei placute frana mana noi 2 buc - 10 lei sau spaga la un colet mai mare placute frana cu senzor fata 2 buc noi - 10 lei pinioane pompa ulei (stelute) noi 2 seturi - 25 lei / set 1 pereche faruri ro noi noute (cel de pe dreapta,adica pasager, are o ureche rupta ,cea de pe interior jos dar este reparata ) se vand ca set - 40 lei 2 segmente de aripa spate noi pentru a repara rugina de la muchia aripii spate jos - 50 lei setul. si acuma sa trecem la alea second: 1 cutie RM idem,dar km necunoscuti, 50 lei ? 1 ambielaj fara jocuri de nici o culoare in biele - 50 lei 2 planetare fara cap ptr club,din care una axel - 25 lei /buc 2 casete de directie complete fara gram de joc - 25 lei /buc 1 set de macarale stg+dr in stare foarte buna - 25 lei /buc 1 set brate fata cuprinzand tot ansamblul : palier,bara de torsiune,fuzeta,pivoti,amortizoare,bucse superioare date jos de pe un cs in stare super. - 100 lei setul 2 amortizoare fata super - 20 lei /buc 2 spate bune - 15 lei / buc 2 pedaliere din care unul franta, cu cauciucurile de la pedale cu emblema citroen - 15 lei / buc 2 coloane de directie fara pic de joc - 20 lei / buc 2 bielete-rotule super (ca noi) - 20 lei buc 2 demaroare 4 delcouri clasice 1 ecran calandru second (aproape nou - spaga la un colet mai maricel sa zicem.. 1 radiator ulei second dar aproape nou,curat,nelovit,nespart, etc - 20 lei 2 capuri planetara club second - 25 lei buc 1 masca port-faruri.. aia de tine farurile si grila second, cu toate suruburile de far pe ea, fara nici o problema,cu tot cu broasca si aparatoarea de plastic de la ea, doar ca este cam murdara - 25 lei |
up!!!!!!!!
|
poze cu colturile de spoiler se poate?
|
nu sunt colturi de spoiler frate, sunt flapsurile laterale de la bara clasica metalica de club
daca astea te intereseaza intr-adevar, iti fac 2-3 poze, dar care le vrei? fata, spate? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning