Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [INT] Jeep Grand Cherokee (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11776-int-jeep-grand-cherokee.html)

MARI_NSL 13-08-07 03:45

Re: [INT] Jeep Grand Cherokee

este avion masina la interior :shock:

FLAME 20-08-07 13:31

nam cuvinte...arata bestial

Rickie 20-08-07 22:22

Bine ca stiti toti sa faceti tuning, toti ziceti ca exterioru` ii kitch si alea alea da pana sa faceti o masina cum o facut ZOZO cand isi incepea cariera ... mai aveti de papat ! ;)

Bogdan_ozzy 20-08-07 23:12

Quote:

Originally Posted by Rickie (Post 1056633)
Bine ca stiti toti sa faceti tuning, toti ziceti ca exterioru` ii kitch si alea alea da pana sa faceti o masina cum o facut ZOZO cand isi incepea cariera ... mai aveti de papat ! ;)

Rickie?fiecare isi spune parerea.... ce ii place si ce nu!Asa ca nu te mai lua de colegii forumistii .. si inca ceva tu ce masina ai facut... ca sa nu mai ai de
"papat" ia sa vedem ..?
OnTopic:Masina .. am spus .. arata foarte bine..interiorul este super.. instlatia audio.. cred ca la fel de bine se aude .. precum si arata!

criss_cars 15-09-07 23:38

Sa spui despre un interior in care s-au bagat zeci de mii de euro k e urat probabil vom zice din invidie......

Rickie 19-09-07 14:02

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1102586)
Sa spui despre un interior in care s-au bagat zeci de mii de euro k e urat probabil vom zice din invidie......

Criss banuies ca te referi la posturile de pe cealalta pagina ... :-)

Bogdan_ozzy 19-09-07 18:00

Quote:

Originally Posted by Rickie (Post 1108483)
Criss banuies ca te referi la posturile de pe cealalta pagina ... :-)

Rickie?Banuiesc.. ca faci posturi aiurea.. sau .. esti in lipsa de posturi?

Rickie 19-09-07 21:11

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1108780)
Rickie?Banuiesc.. ca faci posturi aiurea.. sau .. esti in lipsa de posturi?

Cu tine ce-i ma ? N-ai loc de mine ? Sau care ti problema ?

Bogdan_ozzy 19-09-07 22:27

Offf.. offf.. Romania medievala..!Eu am spus ca nu avea nicio logica postul tau,era degeaba era de umplutura,fara rost!Si revizuieste-ti "vorbele"ca nu esti "la usa cortului"!Si acum sa vad .. ce vorbe mai scoti .. sau ce injuraturi...!SI rog un moderator sa stearga posturiile astea inutile,precum si postul meu!

criss_cars 20-09-07 14:21

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1109174)
Offf.. offf.. Romania medievala..!Eu am spus ca nu avea nicio logica postul tau,era degeaba era de umplutura,fara rost!Si revizuieste-ti "vorbele"ca nu esti "la usa cortului"!Si acum sa vad .. ce vorbe mai scoti .. sau ce injuraturi...!SI rog un moderator sa stearga posturiile astea inutile,precum si postul meu!

Trebuie inteles si el e la inceput ce e drept k are posturi total aiurea da iarta-l si pe el. Oricum va puteti certa prin mesaje cum vreti da aici nu.

mitza mtb 02-03-08 19:32

numi place...nu se potriveste cu ext....scz frate da asta e parerea mea

mrbubu 02-06-08 11:58

da asta da...fa cuvinte...nota 10...;)

Bogdan_ozzy 22-07-08 23:27

Am vazut ca masina este de vanzare . Spor la vanzare ,pentru o masina care arata destul de bine . ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:48.

- Copyright 2026 4Tuning