![]() |
sunt unii care spun k flansele mele sunt grele...... da astea ale lui cocot 28 cum sunt ?
multi nu agreaza flansele k zic ei k nu au incredere in ele... in janta d dacie aveti incredere? daca da at in flansele astea care le am eu dc nu aveti incredere k sunt p acelasi principiu de prindere k al jentii normale d dacie..... problema e alta k ingreuneaza .... da asxta o recunosc si eu vdar e cel mai simplu mod d a trece din 3 in 4 si invers. in 10-15 min schimbarea e gata |
Re: flanse dacia 1310
Quote:
|
Re: flanse dacia 1310
Nu e mai simplu sa pui punte de r 18 pe spate, si mecanica de papuc diesel , la care trebuie sa dai doar 3 gauri in plus in fuzeta?
|
si costurile acestor modificari care ar fi? adik mecanica de papuc si puntea d reno !
din cate am vazut eu paici mai toti care vor sa isi aranjeze dacia intreaba mai intai de pret, ca vor sa faca cu cat mai putini bani |
Flanse pt dacia 1310
Flanse pt dacia 1310 se merita sau nu? care sunt riscurile? Daca se merita de unde pot lua si cat ma costa?
|
Re: Flanse pt dacia 1310
depinde cu cine vorbesti d subiectu asta :) daca vb cu unu care are flanse iti va spune ca e cea mai ieftina modalitate de a trece la mai multe prezoane si cea mai simpla deoarece iti ia 10-20 d min sa treci innapoi la 3 prezoane, iar daca vb cu unu care nu inghite flansele iti va spune k sa faci unele modificari cum ar fi fuzeta d papuc gaurita pt fata iar pt spate punte d reno 18.... da gandestete cat ai d munca si la una si la alta... asta e sfatu meu care am flanse :)
|
Depinde pentru ce iti tre flansele!!!
sa fie mai lata masina ori sa pui alte jenti pe el |
pai tocmai de asta intrebam.cei care au punte de reno 18 spun ca daca ai flanse risti sa o ia roate inaintea ta plus ca am vazut la un prieten pe masina si nu imi inspirau asa multa siguranta
vreau flanse sa pun jenti cu 4 prezoane |
daca faci cu capul nu risti nimic
iti pot desena ce tre facut |
si cam cat costa flansele?
|
pai, numai fierul e 1 mill+munca
|
:( o sa caut pe net dar as dori sa stiu de unde pot achizitiona si la ce preturi
|
cam 2 milioane te costa min, dar 99% ca nu vor fi facute calumea,
Si eu nuti pot rimite poze cum tre sa arate ca tu n-ai procgam de aia |
eagleee da si u id de mess sa vb ca nu as vrea sa fac o alegere gresita la alegerea flanselor ms
|
3 Attachment(s)
asta e modelu d jante care il am eu si m-au costat 150 ron ca mi-a facut reducere :) ... se invart undeva la 200 ron da tre sa umflii putin pasajele p spate k iti scoate roata cu 2 cm in afara... bine eu am si coborat-o mult si de aceea da oriicum daca o lasi normala in primu rand se vede urat , in al doilea rand tot o sa iti atinga daca pui greutatep spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning