![]() |
top secret :mrgreen:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sormea e blonda natural :wink: dar face multi baieti/barbati la volan :mrgreen:
|
Si tu o sa fii opusu bah ! barbatul blond la volan :lol: :lol: :lol:
SI nu mai divulga secrete ca te spargcu bataia :arrow: :twisted: |
skama si tu sti si nu imi ziceti da !!! :evil:
|
Re:
Quote:
|
:)
|
droopy tu zambesti cu subinteles ? :)
|
Misto gasca :D :peace: ce bine e cand se termina cu bine :P
|
Quote:
Pai proiectul e ideea mea !!! Si oricum nu mai insistati ca nu o sa primiti informatii sa speram ca o veti lua ca pe o surpriza placuta P.S.: Offtopic :twisted: |
Re:
Quote:
gata mah stiu. ti-ai vandut rinichiul??? :lol: :lol: :lol: |
pe viitor mai multa organizare!!!!!
de asta avem nevoie!!!! din partea noastra!!! sa nu mai fim asa dezordonati! asa dam dovada de dezinteresare!!! cat despre momo ..... ..... frate mashina nu se imprumuta!!!! dak era fata ta mai mergea.... oricum e bine k s-a terminat cu bine sa ne mai vedem si alta data bafta |
Organizare
Despre organizare o sa fie altfel din momentul cand o sa se deschida showroom-ul ! Sper sa imi iasa niste aprobari si vom avea unde sa ne strangem, sa ne tragem ....etc ! Am sa fac tot posibilul pentru baieti pentru ca merita !
Multa bafta in continuare ! Mario !!! P.S. : ce ne-am mai distram ma FMC in club nu ?:)))Traiasca MEN :)) |
Re: Organizare
1 Attachment(s)
auzi cand o sa se deschida showroom-ul ???? dupa inaugurare sa ne strangem all sa merem k si sambata sa ne dam dar sa nu facem qm am facut sambata ....
ar fii bine sa ne intalnim q 1zi 2 inainte undeva sa discutam tot traseul sa nu mai intrebam ala unde e ala unde e sau k ala pleaca . nu ca ar fi iesit prost sambata sau altceva dar din cati am fost la sala ati vazut cati am ramas la sfarsit TNG stie P.S. mi-am schimbat id-ul sunt ex insomnia_squad din cauza unei mici probleme |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning