Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   VOTATI POZITIA PUBLICULUI IN V SAU PARALEL | | (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1177-votati-pozitia-publicului-paralel.html)

BogdanSHA 19-05-04 17:00

Of Hondare...uite:
\\ !!!!! /
\\ !!!!! /
\\ !!!!! /

Unde \"!!!!!\" este pista de intreceri iar \"\\\" sau \"/\" este un sir de _sa zicem_ 1o oameni :wink:

Hondarul 19-05-04 17:07

Acum pe bune. Care sunt avantajele unei asemenea aranjari ?? De ce pe afara nu am vazut asa ceva ??? Si cine crezi tu mah ca va repartiza oamenii cate 10-30 la fiecare gard sa stea sa se uite ???

Eu zic ca sunt povesti faza cu V-ul... Spuneti-mi daca ma insel.

BogdanSHA 19-05-04 17:10

Povesti...Sau asa:
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
\\ !!!!!! /
Plecarea e aici! :D

TYE 19-05-04 17:10

1 Attachment(s)
cred ca ar trebui sa fie ceva de genul asta.
Linia ROSIE reprezinta traseul concurentilor.
Linia VERDE reprezinta pozitia gardurilor de protectie.

Asta doar DACA asta va fi pista de intrecere.

Ce ziceti ?

BogdanSHA 19-05-04 17:12

KK - desenul era altfel - un singur V cu baza la plecare si deschiderea la sosire...

BogdanSHA 19-05-04 17:13

KK - desenul era altfel - un singur V cu baza la plecare si deschiderea la sosire...

RoSonic 19-05-04 17:23

ceva de genu asta:

======================|400m======================= ==============|1000m
S|
T|
A|====================|============================ =============|
R|
T|
================================================== ==============|
'''`~.
______```~..
____________````~~............................................ .............................................

Hondarul 19-05-04 17:29

M-am prins. Asa ar fi cel mai sigur. Dar de unde nene 2 km de garduri ??? Desi cred ca va fi nevoie doar de un km, ca probabil se va sta numai pe o parte, mai mult ca sigur. Dar chiar si asa e bine. Numai sa stea departe de pista.

EvLSant0S 19-05-04 17:55

RoSonic f buna schema ,cam asa ceva ar fi , numai ca , nu o sa fie bani de atata gard... asa ca .. zic eu .. sa se puna banda din aia , la care sa stea jandarmi , intre 2 jandarmi , sa stea 2 forumisti pe bune.. ce ziceti?

RoSonic 19-05-04 18:14

EvLSant0S, pai forumistii mai bine sa stea intr-o zona VIP :), pe partea cealalta.. :):):) cu tricourile pe ei, cu bannere 4tuning :)....... eventual cu masute si scaunele :):):) ceva racoritoare...

nerealizabil cred... dar frumos ca idee :)

EvLSant0S 19-05-04 18:39

ce e mai asa nerealizabil.... intre 2 jandarmi pui 2 forumisti...... eventual scoatem la imprimanta ptr fiecare ... cate o mica insigma.... ceva de pus in pept.... nush ma gandesc si eu deci nerealizabil nu e.... pe bune , e chiar usor... nu???

RoSonic 19-05-04 18:56

nu ma refeream la ce ai zis tu cu intercalatu cu jandarmii....
ziceam ca e nerealizabil ce am zis eu cu zona VIP :)

EvLSant0S 19-05-04 19:02

da da .... dream on baby.... :) :) nu o sa vezi asa ceva... :) :) :)

alex_maxx 19-05-04 19:19

....stau eu k sunt mare shi mushchiulos !!! :D:D....ma lasati ??...ma lasati??...hai va roooggg!!!

Eu am votat in paralel ...mi se pare mai marfa ..dar sa aduca de la jandarmerie niste garduri dinalea ...sa le facem tzarc la romani ..k sunt k oile !!! :peace:

BoSsuL3TZ 19-05-04 19:20

RoSonic.. ejti tare domnu! :D imi place schitza ta.. auzi ma.. dar voi de unde luatzi pozele astea din satelit?.. este vreun site online ceva?? :D sa nu-mi zicetzi ca avetzi si satelit personal hahahahahhah :D

uff.. n-am cum sa ajung :(( pacat.. dar macar sa iasa bine.. si cat mai multe filmuletze.. si poze, binenteles..

Santos.. nuj frate cat de mult ar merge faza cu forumistii.. incercatzi.. doar jti ce zice zicala aia... incercare moarte n-are.. ! :P sper ca acum sa iasa mult mai bine.. si a fost gandita si faza cu taxele.. mai mari sa nu mai vina oricine.. desi totusi daca-s fi participant mi s-ar parea putzin cam mult.. cum zicea cineva intr-un post anterior (la alt subiect).. faza nasola e sa dai banii astia si nici macar sa apuci sa te dai.. :( sa avetzi grija.. ar fi pacat iar sa se strice distractia..

All times are GMT +2. The time now is 06:09.

- Copyright 2026 4Tuning