Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

DONU' 06-04-09 16:22

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Este ceva nou pentru Ploiesti si fiind constituit numai din prieteni cu siguranta totul va fi bine.
Important este ca baietii si sa fie seriosi atunci cand vrem sa facem ceva.

Skma 06-04-09 16:25

eu zic ca cel mai importaNT este ca admiterea unoi noi membrii sa se faca de toti membrii si asa totul va fi cum trebuie!
De abia astept stickerele!;)

Chelooo 06-04-09 16:27

Stickerul mi s-a parut interesat ca model, ca font :D Nu stiu al cui era clio-ul , dar era dragut :D

DONU' 06-04-09 16:32

Este masina lui T@Z.
Fontul este ales de mine si de el.
Stickerele cred ca vi le vom arata diseara. Se pare ca avem de ales fiindca sunt doua sau 3 modele. Vom vedea! ;)

Chelooo 06-04-09 16:37

Ar fi fost fain sa pot sa vin si eu diseara :( Dar astazi m-am despartit temporar de iubita mea cu roti :D

Taraiebuca 06-04-09 18:05

Multa bafta baieti! Sper sa duceti Ploiestiul acolo sus unde cred eu ca ii e locul!

DiavoLLo 06-04-09 20:19

Bravoo....un lucru bun si pt Ploiesti si pt voi.....make us proud....

roby wws 06-04-09 20:36

un proiect interesant...ce sa mai ploiesti vine tare din urma la cluburi auto
si am vazut sambata clio si chiar mi-a placut,arata bine schema de culori(rosu si negru)arata chiar bine
inca o data la cat mai multi membri si cat mai multe prezente la cat mai multe competitii

JuST_GiuGiu 06-04-09 21:04

o sa fiti prezenti de 4tuning days la vrun stand?? s-a bagat cineva din clubu RED ZONE la cerce?

Bengy_BLS 06-04-09 22:11

treaba buna baieti , bafta cu ceea ce vreti sa faceti , stiti si v-am si felicitat. treaba buna boss .... ca sa nu mai zic ca oricum s-a mai zis , inainte de toate , suntem prieteni .
Mult succes in continuare !!!

Chelooo 06-04-09 22:35

Eu unu singura categorie la care as indrazni sa ma bag dupa ce imi scot iubita din service, ar fi categoria "masina de prezentare" ca sincer, eu cam asta vreau sa fac cu ea :D

Acu precum a zis si Skma, sa fiu acceptat de toti :D

shantzu 06-04-09 22:37

Fapte nu vorbe ... Va rog sa terminati discutia ...

kast_ACAB 07-04-09 00:00

:D bobi...taz...o intrebare am..cu simpatizantii ce faceti frate...:rolleyes2:rolleyes2 tre sa ma mut akuma..:D

DONU' 07-04-09 01:24

Nu avem stand la 4Tuning fiindca au fost deja ocupate locurile pentru expozitie si oricum noi abia am deschis clubul. La fel si cu driftul. Oricum, sunt baietii de la Inferno care vor face treaba buna acolo, ii sustinem si le uram succes.
Cat despre simpatizanti... Ce sa zic? Atata timp cat nu ai o masina care sa fie acceptata in club dar vrei sa sustii clubul, il sustii insa sticker sau parasolar pentru simpatizanti nu dam. Veti fi trecuti ca simpatizanti la Group Membership pe 4Tuning si atat.
Cunosc multi care vor sa faca parte dintr-un club, care isi monteaza un sticker si un parasolar cu care se mandresc insa la masina nu mai fac nimic, iar tuning-ul chiar nu se face cu cateva abtibild-uri.

bobiMOM 07-04-09 03:14

aoleuuuu, Bas-ule nu scap de tine nici aici?:)) Imi bag pwla acum tre` sa ne dam pe ascuns!!!

Treaba buna boss, imi place, mashini mai mult decat OK!;)

All times are GMT +2. The time now is 10:38.

- Copyright 2026 4Tuning