![]() |
A mea de aghea o spalasem ....sa fie curata la intalnire :) cel mai mult me-a placut Pejoul 407 paladin...tare de tot masina aia ..si ca designe si ca tot ... si marius a fost tare cu frigideru` !
|
Re:
Quote:
|
Sambata mai vii? am un vecin care e interesat de un pejou ca a tau...ma refer la dotari...! el si-a luat un Renault Megan Estate ... si e inebunit dupa masini de lux si i-ar face mare placere sa io prezinti...benenteles si el pe a lui tie!
|
Nu cred ca pot sambata..Eu sunt la is la facultate si acum e cam naspa cu examenele..Numia bine
|
Cristi sa stii ca ai pus chiar punctul pe i in legatura cu cei care vin la intalniri . sunt chiar cativa care nu au nici macar 18 ani ce sa mai zic de carnet ,dar totusi nu mai zic nimik oricum multa lume cred ca se simte ofensata .........................
|
Re:
Quote:
Cam atat! Si ai dreptate cristi_407 |
deci ce ati spus voi este adevarat.dar nu asha se pune problema. dupa toate cele spuse de voi trag o singura concluzie. si concluzia asta o sa se vada mai tarziu. nu o pot spune acuma ca imi sar toti in cap. o sa vedeti voi care o sa fie schima pe anul asta.
|
Re:
in primul rand vreau sa zic ca nu am fost acolo..nu am nici o legatura..nu ma simt ofensat cu nimic(asta ca sa se stie de la inceput sa nu intrebe nimeni apoi daca am fost..sau altceva)
Quote:
2 care au venit fara obiectul muncii(masina) probabil cunosteau pe cineva care avea cat de cat vreo legatura cu treaba asta..ori erau in trecere si s-au oprit sa va `admire` :roll: zic asta pt ca..na..si eu m-am gandit sa vin cu vreo 2 prieteni..dar m-am gandit ca nu cunosc pe nimeni inafara de vsa( doar masina..vazuta prin trafic :lol: ) asa ca n-avea nici un rost sa ma bag in seama aiurea gata ca-mi ajunge ps. n-am nimic cu nimeni :wink: |
Pt Mertan:
Bai omule, spune ce ai de spus... tot zici ca iti sar toti in cap ca nu stiu ce... spune ce ai de spus... Zi-mi si mie cu ce ajuta oamenii \"spectatori\" :?: :?: :?: :?: |
cu mine vorbesti?nu stiu cu ce te ajuta..dar cu ce te incomodeaza?eventual pot sa promoveze...doar ducand vorba :roll:
|
Re:
Quote:
Un club de Racing NU ARE NEVOIE DE SPECTATORI. Cum draq sa iti faca reclama, sa iti zica unde ai fost sau ceva... Nu-i bine! E un club auto, nu de pietoni... |
ok mersi de explicatie..nu asta era problema mea..nu vrei specatori o faci in alte locatii..\"secrete\" nu le spui decat celor care vrei(cum fac altii)..eventual o faci pe o proprietate privata si nu te deranjeaza nimeni
dar atata timp cat intalnirea e pe domeniu public..nu poti evita spectatorii.. |
Ne mai intalnim sambata!?
|
Re:
Quote:
|
eu nu ma refeream numai la ce a zis andrei..am vazut si altii care se vaitau ca au fost prea multi spectatori
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning