![]() |
Re: E36 - Going wild..
He he, felicitari nenea Body! la cat mai multi km fara incidente neplacute, spor la munca(cand te-oi apuca de ea) si nu in ultimu rand nu uita de oltean!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu uit de oltean, Azi fac comanda de discuri de frana + plăcuţe pentru fată Discuri ..la ate m-am gândit . să ma uit de plăcuţe! :D |
Hmm ventilate,frumos:)
sa le invarti cu placere si putere:lol: Spor la montat! |
mi'a zis morph ca ai fost cu el sa o vezi si sa dai avansul,n'a stiu sa'mi explice bine cum e ..a zis ca e aproape stock:lol: cand colo e aproape M
SUPERBA!! Felicitari!!! sa o porti santos (de'a latu':p) |
Quote:
Dar momentan fac comandă la plăcuţe + discuri .. :lol: Mersi . astăzi am dat-o un pic de cwr .. senzaţie se miscă :oops: |
De când n-am mai vorbit ai și luat-o!
Să ai parte de ea! E foarte frumoasă!;) |
Frumoasa felina M-Technic, sa te tina 1000 de ani Bogdane!! ;)
|
Quote:
Mersi, urmează polish pe săptămâna de vine sper Momentan nări vopsite negru mat Quote:
|
discuri din astea am si eu... sunt f bune ;) ai facut o alegere excelenta :D
|
Quote:
Când fac rost de bani pun şi spatele..apoi JANTE;) ,la suspensie nu bate nu troncăne nimic :D |
inca o birmaneza printre atatea maidaneze:-P...felicitari man....s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult
|
Stiu masina, imi place, din ce imi amintesc parca a fost lovita, dar poate incurc masina.
La ce jante te-ai gandit? :D |
cat baga .... da , cat consuma ? consuma mult asa`i ? :)))))))
frumusica matza , abia astept sa o vad si eu mai de aproape :P bafta la modificari |
Quote:
Quote:
Consumă vorba unui prieten cât îi dai Eu în Bucureşti am bagăt benzină 50 litri de sub pod de la Mol (nu stiu exact zona :rolleyes2)(atunci era pe rosu si era de ceva timp de atat plimbat prin B erau max 5 litri ca abia mai mergea :lol:) apoi am prins ceva aglomerat , l-am dus pe ex proprietar tocmai in IF (Chiajna..) nu foarte departe dar tot oras e şi pe acolo nu poţi să mergi la consum, am băgat-o pe o stradă plină de hârtoape , abia mergeai..apoi iesit din IF..intrat pe A1.Intrat la Carrefour .ieşit spre Bucureşti (uitat ca trebuia spre Craiova .mai mers si intors din nou spre A1 ) A1 l-am facut constant cu 150-170 :-P ..odata sau de doua ori am avut 130 Si restul drumului cu o viteza adaptata ..:D(la radare :lol: ) Am ajuns in craiova acul la benzina era cam la 35-37 litri Un simplu calcul 5 (cei initiali) + 50 (cei bagati) = 55 La craiova era 35-37 , 55-35 = 20 l( 70 lei BUCURESTI -CRAIOVA) Eu unu am bagat in oltcit 110 lei :lol::lol:, (lipsa vitezei si implicit a treptei 5 )face oltcitul sa consume exagerat ..nu poti merge la un consum mediu de bun cum am mers cu e36, pentru ca ar trebui sa mergi cu 90 la ora |
4 Attachment(s)
Update!
Mâine îmi vin discurile + plăcuţele Până una alta 8) , nari vopsite :D şi bandouri ,montat mp3-ul şi trebuie boxe ăstea nu se aud grozav :-P O poză dinainte :D şi 3 după Astept după angels-uri , după 4tuning sper să le pun :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning