![]() |
Re: Funny styling
1 Attachment(s)
Uite o Calibrastra !
|
Ce oameni....:)
Cu fata schimbata Astra seamana putin cu Kadett :?....:D |
Marfa rau pozele!
P.S. Astra aia GSI e cel putin ciudata cu fata de Calibra. |
A auzit el ceva de cat de aerodinamica e calibra ;)
|
Lumea e saraca oameni buni!!!!!!!!!!(in materie de fonduri) Ca e foarte bogata la imaginatzie!!!!!!!!! fuck me thats cool.....cred ca-mi fac si eu un tuning identic cu marcarul pe dacia lu tatamio! :-00000 :)) :D super misto oameni buni keep up the good work!
|
1 Attachment(s)
noul smart.. acum si in varianta pentru picnic :twisted:
|
lol smart :lol:
si calibrastra e penala rau. ca sa nu mai vorbesc de ce am vazut in constanta, in apropierea portului tomis... data viitoare trag si o poza :shock: opel kadett vechi (cel patratos, '70-'80) cu bot de logan :shock: |
sa mor ce dragut e smartuuuuu...:):D
kadett cu bot de logan :shock: astept poze sa vad in ce hal l-a chinuit pe proprietar talentul :lol: |
1 Attachment(s)
uitati si pozele cu loganu-kadett erau puse pe forum :lol:
mai are la numar si FIZ :lol: coincidenta naibii :) |
2 Attachment(s)
mi se pare mie sau este identica grila ? ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
singura diferentza notabile sunt asa zisele proiectoare de ceatza din spoilerul loganului...in rest cam la fel. Ai dreptate axxro: deviza romanilor: "las ca mere" E penal loganu asta da e pentru romani..de altfel ca toate daciile. Penale da accesibile la tot romanu'
|
Quote:
|
Quote:
faza mai idioata este ca se vede clar locul de prindere al emblemei (forma clara de dacia), si are lipita una de opel... cat de stupid... |
later edit:
de asemenea!! a se recunoaste cd-ul din geam (parbriz), vinyl-urile cu flacari pe bot si scotch-ul din stanga, care tine semnalizarea prinsa de far :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2025 4Tuning