![]() |
Re:
Quote:
Va urez la toti noroc si chiar daca sunteti impartiti in grupuri sau independenti un lucru trebuie sa traiasca: PASIUNEA PENTRU AUTOMOBIL |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu unu .. intotdeauna am fost alaturi de prieteni ... sincer ink nu shtiu ce sa intamplat dar probabil e alegerea lor ... cu care eu sunt intru`totul deacord ... urmeaza sa mai postez
|
Imi pare rau pentru cele petrecute. Raman si eu solidar cu fostii membri MR Constanta. Celorlalti mult succes !
|
eu inca nu sunt la curent cu ce s-a intamplat sau cu ce s-a discutat...si chiar daca eram la curent, in nici un caz nu aveam nici un cuvant de spus, intrucat sunt (eram) nou-venit in club. in scurtul interval de timp cat am fost membru MR i-am cunoscut pe baietii din MR constanta si mi se par .... n-am cuvinte, jos palaria! numai oameni unul si unul!
sper din toata inima ca MR n-a fost singurul lucru care m-a legat de ei! (bineinteles ca voi merge mai departe cu ei, daca mai e un loc liber :D) |
Re:
Quote:
Nu a fost frumos ... si asta dupa cate s-au facut pentru Midnight Racers ... DEGEABA ! |
Trist ce s-a intamplat pana la urma cu aceasta grupare - club . Le doresc succes prietenilor mei din Constanta !
|
Pasiunea pt masini care ne uneste este foarte mare....acesta este unul din motivele pentru care lucrurile nu se opresc aici......din contra, este vorba de un nou inceput pentru noi.
|
Sa inteleg ca filiala MR cta nu mai exista ???
imi pare foarte rau... :( ...nu inteleg ce va determiant sa ajungeti la aceasta decizie... :? ...oricum cei din Mr cta..crd vor ramene prieteni.... dar trebuie sa recunoasteti ca unii dintre voi asa va-ti fakut prieteni prin Mr cta... :roll: ... .. va urez numai bafta ..si SCC-ului.. |
nici eu nu cred in acele paranormale care apar la momentul oportun
responsabilitatea e a cuiva si gata |
Eu nu inteleg de ce luati foc pt ca v-a sters Mikutu, ati fost stersi pt ca ati iesit afara din MR si mi se pare normal.
|
Nu este vrb de faptu ca nu mai avem la usergroup Mr ci de faptul ca nici macar nu am fost intrebati daca ramanem sau nu...Ca a vrb micutu cu ceres....nu stiu ce a vrb cu el....da nici nu mai conteaza.
Conteaza ca filiala MIDNIGHT RACERS CONSTANTA NU MAI EXISTA. Bafta voua si cati mai multi cai |
Re:
Quote:
P.S. Parerea mea personala e ca incet incet dispar uscaturile si raman membri care intr-adevar iubesc MR si e f bine. |
Re:
Quote:
Eu eram \"presedinte\" si nu am spus ca ies din MR ! Acum am facut-o ... pe prima pagina ... pentru prima si ultima oara. Numai bine si ...sa ne intalnim cu totii in fata celui cu mainile ridicate in sus ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning